FILMEZZUNK.HU
23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

5561

13. Amerikai graffiti (American Graffiti, 1973)

Egy amerikai kisváros a hatvanas években. Két jó barát elhatározza, hogy mielőtt másnap reggel elutaznak a főiskolára, még egyszer utoljára ők lesznek az éjszaka császárai.

Amerikai graffiti (American Graffiti, 1973)

12. Hajrá, csajok! (Bring It On, 2000)

A San Diegó-i Rancho Carne Középiskola játékosokat lelkesítő pomponcsapatának, a Torrónak minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a nemzeti bajnokságot. A lányok ügyesek, szépek, profi a koreográfiájuk. A csapat új kapitányának, Torrance Shipmannek élete álma válik valóra, amikor a csapat élére kerül. Hamarosan azonban szembesülnie kell azzal, hogy a koreográfiát az egyik közeli iskola lányaitól lopta el a csapat előző kapitánya.

Hajrá, csajok! (Bring It On, 2000)

11. Szívem érted rapes (Save the Last Dance, 2000)

Sara arról álmodik, hogy a balettnek szenteli az életét, ám édesanyja halála után örökre el akarja felejteni ezt az álmot. Apjához költözik Chicagóba, és megpróbál beilleszkedni a gimnáziumi – jobbára fekete – fiatalok közösségébe. A helyi táncklub legmenőbb tagja, a vagány Derek egész más ütemre táncol, de így is szemet vet a szomorú szőke szépségre. Amikor kiderül, hogy mindketten imádják a táncot, arra is rájönnek, hogy egymáshoz szintén szoros szálak fűzik őket.

Szívem érted rapes (Save the Last Dance, 2000)

10. Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower, 2012)

A magának való gimnazista, Charlie magányosan tölti napjait. Legjobb barátja öngyilkossága után nem sikerül beilleszkednie kortársai közé, és csaldájával sem jön ki. Egy nap azonban megismerkedik Sammel (Emma Watson) és Patrickkel (Ezra Miller), akik egészen új oldaláról mutatják meg neki az életet. Charlie megéli a tinédzserkor minden jó és rossz velejáróját, a féktelen bulizást, a szerelmet és a barátságot, miközben élete gyökeresen megváltozik.

Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower, 2012)

9. Sellők (Mermaids, 1990)

Mrs. Flax elvált asszony, aki minden tönkrement szerelmi kapcsolata után más városba költözik – eddig 18-szor változtatott lakóhelyet. Két lánya rettenetesen szenved ettől, különösen a 15 éves Charlotte, aki megveti az anyját változó kapcsolatai miatt és a maga kamasz módján reagál: apáca akar lenni.

Sellők (Mermaids, 1990)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·