FILMEZZUNK.HU
23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

5554

18. Gyilkos játékok (Heathers, 1989)

A Westerburg-i gimi középpontjában a 4 Heather áll, azaz tulajdonképpen csak 3 mivel a 4. lány Veronica. Veronica egyre jobban utálja a Heather-öket és ezt még tetőzi az is, hogy megjelenik Jason Dean. A fiú és Veronica megtesznek dolgokat, amit végül úgy állítanak be, mintha nem is ők csinálták volna. Veronica teljesen össze van zavarodva, miközben Jason-ből pedig előtör az igazi pszichopata.

Gyilkos játékok (Heathers, 1989)

17. Meglógtam a Ferrarival (Ferris Bueller’s Day Off, 1986)

Ferris Bueller (Matthew Broderick) egyik nap úgy dönt, szerez egy igazán emlékezetes napot barátnőjének, Sloane-nak (Mia Sara) és barátjának, Cameronnak (Alan Ruck). Ehhez viszont – nem kis bátorságról téve tanúbizonyságot – elemeli Cameron apjának kocsikulcsát, és a tűzpiros Ferrarival elindulnak a városba.

Meglógtam a Ferrarival (1986, Ferris Bueller's Day Off)

16. Buli az élet (Can’t Hardly Wait, 1998)

Az érettségiző osztály utolsó napjait tölti a Huntington gimiben. Az egész iskola a fergeteges záró bulira készül, hiszen ott lesz azon mindenki, aki valamit is számít. Preston számára ez az utolsó sansz, hogy évek óta titkolt szerelmét megvallja a középiskola legjobb nőjének, Amandának.

Buli az élet (Can't Hardly Wait, 1998)

15. Tökéletlen idők (Dazed and Confused, 1993)

1976-ban még nem volt túlságosan bonyolult az élet a fiatalok számára. Szép idők voltak. A szex még biztonságos, a drogok nem veszélyesek, s a zene dübörgő. 17 évesen még nem foglalkoztatják az embert a mindennapi gondok. Pink, Mitch, és Jodie most fejezték be az iskolát. Jókedvűek, szeretnek élni és egy kis hülyeségért nem kell a szomszédba menniük…

Tökéletlen idők (Dazed and Confused, 1993)

14. Kegyetlen játékok (Cruel Intentions, 1998)

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) és mostohabátyja, Sebastian (Ryan Phillippe) az unatkozó és gazdag elit tökéletes testvérpárja. Szórakoztatásul mindenféle ördögi játékot találnak ki maguknak és egymásnak, amivel a fiatal és naiv társaikat kihasználják. Kathryn legújabb fogadásának célja az új igazgató lánya, Annette (Reese Witherspoon), aki házasságkötésig szeretne szűz maradni. Ha Sebastian el tudja csábítani, Kathrynt is megkaphatja, ha nem, akkor ugrik a Jaguárja. Ám közben valami megváltozik…

Kegyetlen játékok (Cruel Intentions, 1998)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·