FILMEZZUNK.HU
23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

5555

4. Los Angeles-i tündérmese (A Cinderella Story, 2004)

Főhősnőnk, Sam egy háztartásban él mostohaanyjával, illetve testvérével. Leginkább cselédként vesz részt a családi életben és éli boldogtalan mindennapjait. Megismerkedik viszont az interneten egy fiúval, ahogy az a modern korban egyre inkább bevett szokás. Hamarosan megbeszélik a randit, ami a nagy Halloween-i partira esedékes. Vajon Sam-nek sikerül megtalálnia álmai hercegét még mielőtt elmúlna éjfél?

Los Angeles-i tündérmese

3. Zenebirodalom visszavág (Empire Records, 1995)

Az Empire Records nevű lemezboltban dolgozó Lucas felfedezi, hogy a bolt fennmaradását veszély fenyegeti, hiszen a rivális bolthálózat be akarja kebelezni munkahelyét. Elhatározza, hogy összegyűjt annyi pénzt, hogy főnöke számára megvegye az üzletet…

Zenebirodalom visszavág (Empire Records, 1995)

2. Donnie Darko (2001)

Donnie Darko (Jake Gyllenhaal) akár átlagos kamaszfiú is lehetne, azonban miután leáll gyógyszereivel, üzeneteket kap az űrből. Egy hatalmas groteszk plüssnyúl kommunikál a sráccal, aki megmenti az életét a házukba becsapódó repülőgépmotortól. A bűvöletben egyre elmerülő Donnie meggyőződése, hogy a világ 28 nap múlva megsemmisül.

Donnie Darko (2001)

1. Rivaldafényben (Center Stage, 2000)

A táncművészet verseny. Élet-halál harc. Sokan versenybe szállnak a sikerért, sokan feláldoznak mindent a hivatásukért, miközben jól tudják: csak néhány kiválasztottnak adatik meg, hogy híres, népszerű és gazdag lehessen. Tizenkét fiatal és tehetséges táncos – akik egymástól különbözőbbek már nem is lehetnének – már kiválasztottnak érezheti magát: életük legnagyobb lehetősége előtt állnak azzal, hogy megkaphatták a New York-i Balett Akadémia ösztöndíját. De a világhír és a siker előtt még hosszú és rögös út vár rájuk…

Rivaldafényben (Center Stage, 2000)

Mi lett a Harry Potter filmek sztárjaival?

A legjobb tinifilmek közül te melyikre emlékezel vissza a legszívesebben? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy szerinted melyek a legjobb tinifilmek.

(Tinifilmek ötletforrás: Buzzfeed; Tinifilmek történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·