FILMEZZUNK.HU
23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

5542

8. Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, 2006)

Amikor a három teljesen más társadalmi rétegekbe tartozó lány rájön, hogy mind ugyanazzal a fiúval randiznak, összefognak, hogy megtorolják sérelmeiket a nőcsábászon. A srác vonzerejének és egyre növekvő népszerűségének ellenére a csajok okos tervet szőnek, és a jelentéktelen új lányt felhasználva próbálják meg aláásni a fiú jóhírét és összetörni a szívét.

Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, 2006)

7. A csaj nem jár egyedül (She’s All That, 1998)

Zack, a gimi Don Juanja fogadást köt barátjával, hogy a végzősbálra bárkiből bálkirálynőt farag. Választásuk a szürke, magának való Laneyre esik, akit édesanyja halála óta csak a festészet tud felvillanyozni. Tanulmányait is csak azért folytatja, hogy ösztöndíjat kaphasson valamelyik jeles művészeti főiskolára. A fiúk, az öltözködés vagy a menő zenék végképp nem érdeklik, így aztán Zacknek cseppet sincs könnyű dolga, ha tinibálvánnyá akarja változtatni.

A csaj nem jár egyedül (She's All That, 1998)

6. Haragban a világgal (Rebel Without a Cause, 1955)

Jim céltalanul ődöng, majd összeütközésbe kerül a szüleivel is, a törvénnyel is. Buzz, egy fiatalokból álló banda vezére, próbatételre hívja ki Jimmyt, s ez Buzz halálával végződik. A baleset után Jimmy megértésre talál Judynál és a józanabb gondolkodású Platónál, aki figyelmezteti, hogy a banda bosszúra készül. A harcban Plato megsebesíti az egyik fiatalt, majd Jimmyvel és Judyval együtt egy csillagvizsgálóban keres menedéket; ott fogja el őket a rendőrség, s eközben Platót véletlenül lelövik.

Haragban a világgal (Rebel Without a Cause, 1955)

5. Juno (2007)

Juno (Ellen Page) egy helyes, okos tinilány, aki egy túl jól sikerült randi után azzal szembesül, hogy teherbe esett Bleekertől (Michael Cera). Juno barátnője segítségével nevelőszülőket kezd keresni. A leendő örökbefogadók, Mark (Jason Bateman) és Vanessa (Jennifer Garner) minden szempontból tökéletesek. Már most igyekeznek mindenben segíteni, támogatni Junót. Az örökbeadást még Juno szülei, Mac és Bren is támogatják, hiszen lányuk még túl fiatal az anyai szerepre.

Juno (2007)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·