FILMEZZUNK.HU
16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

14815

5) Margot Robbie még egy burgert sem élvezhetett kirívó jelmezében.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Margot Robbie nagyon jól nézett ki Harley Quinn szerepében az Öngyilkos Osztag című filmben. Azt hinnénk a színésznő imádta kosztümjét, hiszen mókás és csillogó, de ez egyáltalán nem így van, inkább az ellentéte. “Be kellett vállalnom ezt a meztelenség dolgot, bár nem szerettem volna.” – vallotta be Margot egy interjú során. Nem csak a jelmez stílusa zavarta, hanem az is, hogy még egy jó burgert sem tudott élvezni ebédkor, hiszen utána egy átázott, tapadós, fehér pólóban kell forgatnia.

6) Chadwick Boseman fojtogatva érezte magát Fekete Párduc jelmezében.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

A Fekete Párduc című film a Marvel egyik legújabb filmje. T’Challa, azaz a Fekete Párduc szerepelt a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben. Habár a főhős, Chadwick Boseman nagyon jól nézett ki a kosztümben, igazi kínszenvedés volt számára viselt azt, hiszen folyamatosan levegőért küszködött benne. “Nem lehet benne normálisan lélegezni, főleg a melegebb napokon” – mondta egyik interjúban, hozzátéve, hogy sok munka és türelem eredménye az, hogy le tudta forgatni az egész filmet jelmezében.

7) Ron Perlman soha többé nem akarja átélni azt a sminkes folyamatot, mint a Hellboy forgatásán.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Ron Perlman nagyon belefáradt a hosszú órákon át tartó sminkelésbe, a Hellboy forgatása alatt. Sminkese Jake Garber volt, aki fantasztikus munkát végzett alkotásával. Perlman bevallotta, hogy habár soha többé nem akar hasonló folyamaton átesni, de Hellboy megérte mindazokat a nehézségeket, amikkel szembesült azért, hogy életre kelthesse a karaktert.

8) Rebecca Romijn ki nem állhatta Mystique jelmezének meztelenségét.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Rebecca Romijn Mystiyue-t játszotta az X Men 2-ben. Tagadhatatlanul jól nézett ki a kék festékben, viszont magával kapcsolatban nem voltak ilyen jó érzései. Egyik interjúban bevallotta, hogy sokáig tagadta a jelmez meztelenségét. Ki nem állhatta, hogy testét csak protézisszerű darabok takarták. “Folyamatosan kérdezgettem a stábot, ‘ugye mindehol el vagyok takarva?’ Ők meg csak így válaszoltak, Nem, Rebecca, meztelen vagy,“ – emlékezett vissza a színésznő. Amikor már teljesen ki volt ez miatt készülve, a rendező, Bryan Singer bort hozott neki, hogy lenyugtassa és folytatni tudják a forgatást.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·