FILMEZZUNK.HU
16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

14817

13) Michael Chiklis fizikai fájdalmakat élt át, mint a Lény

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

A kőember, Ben grim, azaz a Lény, akit Michael Chiklis játszott, az egyik szereplő volt Marvel “A Fantasztikus Négyes” című filmjében. A jelmez olyan nehéz volt, hogy fizikai fájdalmat okozott a színésznek. Egy interjúban beismerte, hogy a filmet szerette, de a kosztüm magasan a legrosszabb része volt a forgatásnak. Annak ellenére, hogy ez sok fájdalmas pillatatot okozott számára, elmondása szerint minden nehézség megérte.

14) Malin Akerman számára minden mozdulat fájdalmas volt Selyem Kísértet jelmezében.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Malin Akerman gyönyörűen festett sárga és fekete ruhájában, a “Watchmen: Az Őrzők” című filmben. Bár a forgatáson egyáltalán nem így gondolkodott erről, hiszen elmondása szerint rendkívül kellemetlen volt számára a jelmez, főleg annak szaga miatt. Elmondása szerint olyan szűk volt, hogy minden egyes alkalommal, amikor be akarta hajlítani kezeit vagy térdeit, fizikai fájdalmat érzett. “Nem csak, hogy nem élveztem, de meg se akartam tartani a kosztümöt. Nem volt az a pénz, hogy bárki rábeszéljen, hogy hazavigyem magammal.

15) Macskanő ruhája fizikailag terrorizálta Anne Hathaway-t.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Anne Hathaway számára is megadatott az, hogy Macskanő szerepébe bújjon, Christopher Nolan “A Sötét Lovag: Felemelkedés” című filmjében. Ruhája tökéletesen illik rá, és jól is mutat benne, viszont mindenki, aki valaha Macskanőt játszotta volna egyetért abban, hogy mennyire kényelmetlen a jelmezben forgatni. Hathaway úgy jellemezte, mint egy “fizikai terrorizmust”. A legnagyobb küzdelem számára az volt, amikor fel kellett vennie. Elmondása szerint a jelmez teljesen megváltoztatta életét. “E körül forgott az egész évem. 10 hónapig jártam edzőterembe és ki se jöttem onnan,”  – mondta egy interjúban.

16) Jennifer Lawrence ki nem állhatta Mystique kosztümének mérgező füstjeit.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Jóval azelőtt, hogy Az Éhezők Viadala című film sztárjává vált, Jennifer Lawrence Mystique-t alakította az X-Men filmekben. Elképesztő kinézete 7 órába telt, hogy elkészüljön. Aggodalmát a rengeteg testfesték mérgező füstjei okozták, valamint az órákon át tartó smink. Egy interjúban így fogalmazott: “Ki se tudom ejteni, hogy mi ez, és ez megy az orromba? Ezt lélegezzük be?” Szerencsére számára a smink csak 7 órán át tartott, nem pedig 9, mint Rebecca Romijn esetében.

//Mink Olívia//

Itt a Bosszúállók: Végjáték fergeteges forgatási bakivideója!

(Forrás: Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·