FILMEZZUNK.HU
A legjobb lányos tinifilmek

15 klasszikus tinifilm, amit titokban minden lány szeret

104926

A legjobb lányos tinifilmek

Mi jut eszedbe először a gimnáziumi éveidről? Vizsgák, amikre nem készültél fel rendesen? Egy rosszkor elcsattant puszi valamelyik kínos szülinapi partyn? Esetleg a borzasztó ebéd a menzán? Hát persze, hogy a valóságban semmi sem olyan izgalmas, mint a lányos gimis filmekben! Íme 15 klasszikus tinifilm, amit titokban minden lány szeret!

1. Szerelmes hangjegyek (High School Musical, 2006)

A Szerelmes hangjegyek című romantikus tinifilmben Troy egy karaoke bulin megismerkedik Gabriella-val, akivel remek duót alkotnak a színpadon, majd később találkoznak az iskolában is. Tudomást szereznek egy musical bemutatóról, melyre Gabi jelentkezik is, de Troy inkább a kosárlabdát és csapatát választja, nehogy leégjen a haverjai előtt. Gabriella kezdetben csak a tanulásra koncentrál, ám idővel megjön a bátorsága a darabhoz is. Végül mindketten fellépnek az előadáson és nem csupán a darabba, de egymásba is beleszeretnek…

Szerelmes hangjegyek (High School Musical, 2006)

2. Hercegnő Védelmi Program (Princess Protection Program, 2009)

Rosalinda egy kis királyság hercegnője, aki királynővé koronázása pillanatában óriási veszélybe kerül egy trónratörő miatt. A Princess Protection Program értelmében, biztonságba helyezik egy kis városban, egy apa és lánya, Carter mellett. Carter segítségével Rosalinda Rosie néven (Carter “unokatesójaként”) próbál beilleszkedni a környezetében, kisebb-nagyobb sikerrel. Sikerül-e Rosie-nak visszatérnie, hogy átvehesse jogos helyét a trónon?

Hercegnő Védelmi Program (Princess Protection Program, 2009)

3. Los Angeles-i tündérmese (A Cinderella Story, 2004)

Főhősnőnk, Sam (Hilary Duff) egy háztartásban él mostohaanyjával, illetve testvérével. Leginkább cselédként vesz részt a családi életben és éli boldogtalan mindennapjait. Megismerkedik viszont az interneten egy fiúval, ahogy az a modern korban egyre inkább bevett szokás. Hamarosan megbeszélik a randit, ami a nagy Halloween-i partira esedékes. Vajon Sam-nek sikerül megtalálnia álmai hercegét még mielőtt elmúlna éjfél?

Los Angeles-i tündérmese

4. Bajos csajok (Mean Girls, 2004)

Cady Heron (Lindsay Lohan) Afrikában, a “vadonban” nőtt fel. 15 év után szüleivel visszaköltöznek Chicagóba, akik beíratják Cadyt egy teljesen átlagos amerikai gimnáziumba. A lány itt döbben rá, hogy ez a gimnázium és a gimnáziumi lányok sokkal durvábbak és kegyetlenebbek, mint a dzsungel. Ennek a dzsungelnek a vezetője Regina George (Rachel McAdams), aki az ármánykodás és összeesküvések mestere. Cadynek ebben a világban is meg kell tanulnia védekezni és harcolni.

Bajos csajok (2004)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·