FILMEZZUNK.HU
A legjobb lányos tinifilmek

15 klasszikus tinifilm, amit titokban minden lány szeret

105031

13. Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, 2003)

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) egy fiatalos anyuka, mégsem képes zöld ágra vergődni kamasz lányával, Annával (Lindsay Lohan). Tess közelgő esküvőjére készülődik, amit lánya nem néz jó szemmel. Anna pedig csak a zenének él, egy rock bandában gitározik, ami viszont anyjának nem igazán tetszik. Az egyik veszekedésük után azonban furcsa dolog történik velük, arra ébrednek, hogy testet cseréltek egymással. Most már egymás problémáival kell megküzdeniük, de egyikük sem volt felkészülve ilyesmire.

Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, 2003)

14. Hajrá, csajok! (Bring It On, 2000)

A San Diegó-i Rancho Carne Középiskola játékosokat lelkesítő pomponcsapatának, a Torrónak minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a nemzeti bajnokságot. A lányok ügyesek, szépek, profi a koreográfiájuk. A csapat új kapitányának, Torrance Shipmannek élete álma válik valóra, amikor a csapat élére kerül. Hamarosan azonban szembesülnie kell azzal, hogy a koreográfiát az egyik közeli iskola lányaitól lopta el a csapat előző kapitánya.

Hajrá, csajok! (Bring It On, 2000)

15. Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, 2006)

Amikor a három teljesen más társadalmi rétegekbe tartozó lány rájön, hogy mind ugyanazzal a fiúval randiznak, összefognak, hogy megtorolják sérelmeiket a nőcsábászon. A srác vonzerejének és egyre növekvő népszerűségének ellenére a csajok okos tervet szőnek, és a jelentéktelen új lányt felhasználva próbálják meg aláásni a fiú jóhírét és összetörni a szívét.

Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, 2006)

Újra sínen van a Halálos fegyver 5, ráadásul az eredeti színészpárossal!

(Tinifilmek forrása ITT és ITT)

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·