FILMEZZUNK.HU
A legjobb lányos tinifilmek

15 klasszikus tinifilm, amit titokban minden lány szeret

105029

5. Rock Tábor (Camp Rock, 2008)

Camp Rock egy hely, ahol a tehetséges tinik kibontakozhatnak, és tovább növelhetik tudásukat. Mitchie Torres első nyarát tölti itt, de csupán egy feltétellel jöhetett el: anyjának segít a tábor konyhájában. Ezen a nyáron a híres énekes, Shane Gray is tanítani fog itt. Mitchie erről mit sem tud, de később mégis barátság alakul ki közöttük. Mitchie eközben eltitkolja, hogy ki is ő valójában, mert csak így illeszkedhet be a sikeresek és gazdagok közé. És itt kezdődnek a bonyodalmak…

Rock Tábor (Camp Rock, 2008)

6. Pomádé (Grease, 1978)

Danny (John Travolta) és Sandy (Olivia Newton-John) a nyári szünidő  alatt egymásba szerettek, de a vakáció véget értével azt hitték, már sosem látják viszont egymást. Nagy meglepetésként éri mindkettőjüket, mikor rájönnek, hogy ősztől mind a ketten a Rydell gimiben kezdik meg az utolsó évüket. A románc azonban nem folytatódhat felhőtlenül, Danny barátai és Sandy barátnői is beleszólnak a kapcsolatukba.

Pomádé (Grease, 1978)

7. Spinédzserek (Clueless, 1995)

Chernek (Alicia Silverstone), a gazdag, csinos, szőke és népszerű Beverly Hills-i gimis lánynak szembe kell néznie a tini élet minden nehézségével. Neveletlen viselkedése már első ránézésre is feltűnő, de ő szándékosan él ezzel, hogy elrejtse mennyire értelmes és eszes valójában. Ez a lázadó szerep segít neki megbirkózni az emberi kapcsolatokkal, barátokkal, családdal és iskolával, egyszóval mindennel, ami egy tininek kihívást jelenthet.

Spinédzserek (Clueless, 1995)

8. Ottalvós buli (Sleepover, 2004)

Nyáron, mielőtt Julie elkezdené tanulmányait a középiskolában, ki akar rúgni a hámból. A három barátnőjével, Hannah-val, Yancyvel és Farrah-val együtt úgy érzi, itt az ideje, hogy változtassanak a róluk kialakult képen. Hol van már a régi párnacsaták kora, az éjszakába nyúló beszélgetések ideje? Ma már az éjszakai kalandjáték a divat, amelyen a lánycsapatnak a legnagyobb riválisaival kell megküzdenie. A különös vadászat során a lányok elkötnek egy autót, beosonnak néhány klubba, megízlelik az első csókot, miközben egy kicsit többet megtudnak magukról és képességeikről.

Ottalvós buli (Sleepover, 2004)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·