FILMEZZUNK.HU
A legjobb lányos tinifilmek

15 klasszikus tinifilm, amit titokban minden lány szeret

105032

9. Hajlakk (Hairspray, 2007)

Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) egyetlen vágya, hogy felléphessen a Corny Collins Show-ban, Baltimore legnépszerűbb zenés-táncos műsorában. Tracy őszinte odaadással, hatalmas szívvel, és még hatalmasabb séróval próbálkozik, de mivel a lány túlsúlyos, nehéz helyzetben van. Hiába tud jól táncolni, nehezen jut hozzá a lehetőséghez. Amikor végre megmutathatja tehetségét, az irigyesei megpróbálnak keresztbe tenni neki, miközben végig szól az örök és elpusztíthatatlan rock’n’roll.

Hajlakk (Hairspray, 2007)

10. Bébicsőszök klubja (The Baby-Sitters Club, 1995)

Hét fiatal lány némi zsebpénz, móka és új barátságok reményében nyári munkát vállal bébiszitterként. Az új szerelmek, rég nem látott elvált szülők és egy rivális lánycsapat megjelenése alaposan próbára teszi barátságukat. A maga módján mindegyikük helytáll, és a nyár végére rájönnek, hogy ez alatt a pár hónap alatt végleg maguk mögött hagyták a gondtalan gyermekkort.

Bébicsőszök klubja (The Baby-Sitters Club, 1995)

11. Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

Elle Woods (Reese Witherspoon) egy sikeres lány, a gimiben ő volt Miss Június, ő vezette a leányszövetséget, és mindenek felett gyönyörű természetes szőke haja van. A barátja a jóképű Warner, akivel komoly terveket szövögetnek. Egy nap viszont Warner úgy dönt, hogy véget vet kapcsolatuknak. Elle túl szőkének bizonyul a fiú számára. Warner a gimnázium után a Harvardra készül, ráadásul a felkészítő alatt összeismerkedett egy bájos lánnyal. Elle viszont nem adja fel, mindent megtesz, hogy bekerüljön a neves egyetemre, hogy visszaszerezze a szerelmét. Az elvárások azonban túl magasak egy elkényeztetett szőke kislánynak. Elle-nek most bizonyítania kell a szerelméért, saját magért és az összes butuskának tartott szőke lányért.

Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

12. Amerikai Hófehérke (Sydney White, 2007)

Sydney White szép reményekkel kezdi tanulmányait azon az egyetemen, amelyet néhai édesanyja anno a szívébe zárt. Mostanság azonban új szelek fújnak az iskolai negyedben: a leányszövetséget beképzelt fruskák uralják, akik hamar kiutálják a körükből Sydney-t. A lány a kirekesztettek kóterjában találja magát hét hangyás hím társaságában. Az első riadalom elmúltával a kis csapat elhatározza, hogy visszavág a nagyképű csajoknak. Ebben segítségükre siet az iskola egyik legmenőbb sráca, Tyler Prince, aki gyengéd érzelmeket táplál a talpraesett Sydney iránt. Ez a visszavágó bizony mesébe illő lesz!

Amerikai Hófehérke (Sydney White, 2007)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·