FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna Carey Mulligan-ről

10 dolog, amit nem gondoltál volna Carey Mulligan-ről

3012

5) 2010-ben szerepelt a Ne engedj el című produkcióban, melyért ismételten elnyerte BAFTA-díjat, ezúttal a legjobb női mellékszereplő kategóriájában. Carey Mulligan kedvenc könyve a Ne engedj el!, és aktívan kampányolt azért, hogy megkapja a szerepet.

Ne engedj el! (Never Let Me Go, 2010)

6) 2011-ben Ryan Gosling oldalán láthattuk a Nicolas Winding Refn rendezésében bemutatott Drive – Gázt! című filmben, de szerepet kapott a Michael Fassbender főszereplésével forgatott A szégyentelenben (2011) is. Mindkét film óriási sikerre tett szert, a fiatal színésznő alakításait nem győzte méltatni a szakma.

7) A Drive – Gázt! című filmben Driver és Irene alig beszélnek egymáshoz, mert Ryan Gosling és Carey Mulligan úgy érezték, hogy inkább a hangulaton van a lényeg, semmint a beszéden. Mulligan úgy foglalta össze a filmforgatást, mint több órán át epedezve bámulni a Gosling által megformált magányos farkas után. Forgatás során egyébként Carey Mulligant igazoltatták, mikor épp hazafelé vitte a rendezőt. A sebességkorlát túllépésére az volt a kifogása, hogy túl sok energiaitalt ivott.

Carey Mulligan érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·