FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna Carey Mulligan-ről

10 dolog, amit nem gondoltál volna Carey Mulligan-ről

3013

8) Filmes karrierje mellett egy-egy szerep kedvéért visszatért a színpadra is, 2010-ben egy off-Broadway darabban egy mentálisan sérült nőt alakított, teljesítményéért az egekig magasztalták a New York-i kritikusok.

9) 2015-ben súlyosan megsérült a Távol a világ zajától című film forgatásán. Carey Mulligan pechjére nem használt dublőrt a lovagolós jelenetben, ugyanis leesett az állatról, és agyrázkódást kapott. Azonban a színésznő tíz perccel később már újra a kamerák elé állt, majd egyszer csak térdre rogyott. Filmbéli partnere, Matthias Schoenaerts elmondása szerint azt hitte, hogy kolléganője csak a jelenet kedvéért tette ezt. Mulligan utólag elmondta, hogy a forgatás bizonyos részleteire egyáltalán nem emlékszik.

Távol a világ zajától /Far from the Madding Crowd, 2015/

10) Marcus Mumforddal, a Mumford & Sons frontemberével gyermekkora óta barátok voltak, de megszakadt a kapcsolatuk, és egy évtizeddel később találtak újra egymásra. 2012. április 21-én házasodtak össze, nem sokkal azután, hogy befejezték a Coen testvérek Llewyn Davis világa című filmjének forgatását. Egy farmon esküdtek Somersetben, 200 vendég előtt, a résztvevők közt ott volt Colin Firth, Jake Gyllenhaal és Sienna Miller is. Első gyermekük, az Evelyn Mumford névre keresztelt kislány 2015 szeptemberében jött világra.

Carey Mulligan érdekességek

//Spencer&Hill//

A 83 éves Chuck Norris elárulta, hogy imád Magyarországon lenni

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·