FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp legjobb filmjei

10 Johnny Depp film, amit kár lenne kihagyni

46292

6. Gilbert Grape (What’s Eating Gilbert Grape, 1993)

Gilbert Grape (Johnny Depp) egy unalmas kisváros átlagos fiatalja, ám a fiú sokkal több terhet cipel, mint kortársai. Mivel túlsúlyos édesanyja már mozgásképtelen, ő tartja el magát és három testvérét. Egyikük, Arnie (Leonardo DiCaprio) értelmi fogyatékos, és csak Gilbert tudja ápolni. Egy napon a városba érkezik egy lány, aki elhozza változást a fiú és családja életében.

Gilbert Grape (What's Eating Gilbert Grape, 1993)

Tudtad, hogy…?

Lasse Hallström rendező azért választotta Johnny Deppet Gilbert szerepére, mert szerinte a színész nagyon sok érzelmet tud kifejezni csak a szemeivel és arcjátékával.

5. Charlie és a csokigyár (Charlie and the Chocolate Factory, 2005)

A titokzatos csokigyárost, Willy Wonkát (Johnny Depp) évek óta senki nem látta előjönni rejtélyes gyárából, amely munkásokat sem fogad már hosszú-hosszú idők óta. A talányoktól övezett édességgyárból azonban egy nap izgalmas hír érkezik: az öt szerencsés nyertes, akik megtalálják a Wonka csokoládékba rejtett aranyjegyeket, meghívást nyernek a csokoládégyárba, és találkozhat annak különc birtokosával is. A szegény családból származó kis Charlie (Freddie Highmore) is a nyertesek között van…

Charlie és a csokigyár (2005)

Tudtad, hogy…?

Johnny Depp egy interjúban azt mondta, Willy Wonka figuráját úgy formázta meg, hogy elképzelte, hogyan viselkedne George W. Bush részegen.

4. Fedőneve: Donnie Brasco (Donnie Brasco, 1997)

Az FBI 1978-ban végleg fel akarta végleg számolni az alvilágot, tervük megvalósításához tucat számra képeztek ki beépített ügynököket. Donnie Brasco (Johnny Depp) sikeresen beépül egy gengszter családba, azonban nagyon közeli barátság, szinte atyai kapcsolat alakul ki közte és “Lefty” Ruggerio (Al Pacino) között, akit rács mögé kéne juttatnia. A film megtörtént esetet dolgoz fel.

Fedőneve: Donnie Brasco (Donnie Brasco, 1997)

Tudtad, hogy…?

Johnny Depp a szerepére való felkészülése során rendszeresen találkozott Josep D. Pistone egykori beépített ügynökkel, de lövészeti gyakorlatokra is járt az FBI-hoz. Al Pacino javasolta Johnny-t Donnie Brasco szerepére.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·