FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp legjobb filmjei

10 Johnny Depp film, amit kár lenne kihagyni

46287

3. Csokoládé (Chocolat, 2000)

A francia kisváros életét felbolygatja a titokzatos, egyedülálló anyuka, Vianne Rocher (Juliette Binoche) aki kislányával együtt azért jön Lansquenet-be, hogy csokoládéboltot nyisson. A városka népét megosztja a különös jövevény (Johnny Depp), és a bűnre csábító, édes finomságok, amiket árul. Vianne-nek különösen a vaskalapos Reynaud gróffal (Alfred Molina) gyűlik meg a baja, aki minden áron el akarja lehetetleníteni a szabad szellemű édességboltost.

Csokoládé /Chocolat, 2000/

Tudtad, hogy…?

A filmben Juliette Binoche és Johnny Depp maguk ugrottak a hideg és sáros vízbe, viszont mikor Binoche-t kihúzzák a vízből, már láthatóan nem Deppel van. Ezt a jelenetet egy medencében vették fel.

2. Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, 2007)

Benjamin Barker a borbélyok egyszerű életét élte. Boldog is volt szép felesége és aranyos kislánya mellett. De a boldogsága nem tarthatott sokáig, mert a gonosz Turpin bíró megkívánta a feleségét, és hamis vádakkal Ausztráliába száműzte az útjában álló férjet. 15 év fogság után sikerül megszöknie, hátrahagyva régi életét és nevét, Sweeney Toddként tér vissza Londonba. Korábbi lakásába érkezve felismeri egykori főbérlője, Mrs. Lovett, aki elmeséli, hogy Turpin hogyan kergette öngyilkosságba szép feleségét, és vette el lányát. Sweeney Todd bosszúra esküszik, és Mrs. Lovett segítségével újra megnyitja borbélyüzletét, mely brutális gyilkosságok helyszínévé lesz.

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, 2007)

Tudtad, hogy…?

Johnny Depp eddig még nem énekelt nagyközönség előtt. Elmondása szerint a My Friends cím dal okozta a legnagyobb kihívást. A Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya c. film egy legendàn alapszik, melyből musical is született (1979).

1. A Karib-tenger kalózai-franchise (Pirates of the Caribbean)

A jólelkű kovácsfiú, Will Turner (Orlando Bloom) elvei ellenére szövetkezik a Jack Sparrow (Johnny Depp) vezette kalózokkal, hogy megmentse gyermekkori szerelmét, Elizabeth Swant (Keira Knightley) a rettegett Barbossa kapitány  (Geoffrey Rush) elátkozott kalózhajójáról. A kovácsinasból lett tengerész génjeiben benne van a kalózkodás és kaland, azonban újdonsült barátjának nem csupán a lány visszaszerzésén jár az esze, hanem hajóját, a Fekete Gyöngyöt is meg akarja kaparintani, veszélybe sodorva ezzel a küldetést.

A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Tudtad, hogy…?

Johnny Depp már azelőtt beleegyezett a szereplésbe, hogy akár egy sort is leírtak volna a forgatókönyvből. Sparrow szerepét Robert De Nironak is felajánlották, ám ő azzal az indokkal utasította el az ajánlatot, hogy túl sok kalóz film bukott meg az utóbbi időkben. A film főszerepére Matthew McConaughey neve is felmerült.

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma Daniel, a Taxi-filmek menő taxisofőrje

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Johnny Depp produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·