FILMEZZUNK.HU
22 Benedict Cumberbatch film, amik nem okoznak csalódást

22 Benedict Cumberbatch film, amik nem okoznak csalódást

8860

(13) Kódjátszma (2014)

A brit titkosszolgálat 1939-ben létrehozott egy kódfejtő csapatot azzal a céllal, hogy feltörjék a német katonai Enigma-kódokat. Alan Turing a csoport alapító tagja briliáns elme, de szociális készségei eléggé hiányosak, ezért a kollégái csak nevetnek rajta. Egészen addig, míg Winston Churchill ki nem nevezi Turingot a csoport vezetőjének. Azt azonban sem Churchill, sem a csapat nem sejti és sejtheti, hogy a férfi meleg, ez ugyanis a 20. század közepén a pályafutása végét jelenthetné.

Kódjátszma (The Imitation Game, 2014)

(14) A hobbit: Az öt sereg csatája (2014)

Bilbó és a 13 törp kalandja a végéhez közeledik. A hobbit csupán egy dolgot szeretne, visszatérni otthonába, és elfoglalni kényelmes helyét a karosszékében. Azonban erre még várnia kell, hiszen útja során veszélyesebbnél veszélyesebb lényekkel kell megküzdenie, Smaug, a sárkány pedig minden korábbinál nehezebb ellenfélnek bizonyul. Hatalmas csata van készülőben, melyen egész Középfölde sorsa múlik.

22 Benedict Cumberbatch film, amik nem okoznak csalódást

(15) Doctor Strange (2016)

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

Hétvégi bevételi lista, USA – Cumberbatch még mindig varázslatos!

(16) Sherlock (2010-2017)

A sorozat a 21. századi Londonban játszódik, melyben elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és barátja, Dr. John Watson (Martin Freeman).

Benedict Cumberbatch sherlock

(17) Thor: Ragnarök (2017)

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

22 Benedict Cumberbatch film, amik nem okoznak csalódást

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·