FILMEZZUNK.HU
22 Benedict Cumberbatch film, amik nem okoznak csalódást

22 Benedict Cumberbatch film, amik nem okoznak csalódást

8861

(18) Bosszúállók: Végtelen háború (2018)

A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.

Csúszik a Doctor Strange 2 premier!

(19) Patrick Melrose (2018)

Készülj fel a brit felsőosztály alsó szintjére! Benedict Cumberbatch (Sherlock) játssza az arisztokrata Patrick Melrose-t, aki nagy utat jár be a traumatikus, bántalmazásokkal teli gyermekkorától az önpusztító felnőttkoráig. „Rengeteget szenved és rendkívüli utazáson megy keresztül – mondja a színész. – Áldozatból túlélővé, majd bajnokká válik, és az út a társadalmi rend vicces élveboncolásán keresztül vezet.” Az ötrészes sorozat Edward St Aubyn önéletrajzi ihletésű regénysorozatán alapul.

22 Benedict Cumberbatch film, amik nem okoznak csalódást

(20) A Grincs (2018)

Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről.

A Grincs (The Grinch, 2018) - Előzetes

(21) Bosszúállók: Végjáték (2019)

Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.

Gyökeresen más csapattal jön a Bosszúállók 5!

(22) 1917 (2019)

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak… Az Oscar-díjas Sam Mendes (Skyfall, Amerikai szépség) gyönyörűen fényképezett, elképesztően feszült atmoszférájú filmjének egyik különlegessége, hogy látszólag vágás nélkül kerül a nézők elé a két katona élet-halál harca, olyan érzést keltve, mintha valós időben követnék nyomon az izgalmas akciókat. Mendes az Oscar-díjas Roger Deakinst (Szárnyas fejvadász 2049, Sicario – A bérgyilkos) kérte fel az operatőri munkára, akinek erőteljes képeivel az 1917 egy felejthetetlen mozélménnyé válik minden néző számára. A főszerepekben George MacKay, Dean-Charles Chapman látható, akik mellett Benedict Cumberbatch, Colin Firth, és Mark Strong is feltűnik.

1917 - Kritika

Szerző: MéziMcFly

Robin Williams és Christopher Reeve barátsága még Superman erejénél is erősebb volt

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·