FILMEZZUNK.HU
14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

5642

14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

Nagyon izgalmas dolog azt látni Hollywoodban, ahogyan kialakulnak a barátságok, egy adott film után. Ezekből a párosokból, páran nagyon erő kapcsolatot ápolnak egymással és többször is együtt dolgoztak. Ahogyan készítettük ezeket az interjúkat nagyon nagy kíváncsisággal töltött el ennek a 14 híres párnak a tapasztalata a közös munkájukkal kapcsolatosan.

1) Chris Evans és Dwayne Johnson

Chris Evans elmondta azt, hogy mennyire csodálja Dwayne Johnsont. A közelgő Red One című filmjük egy karácsonyi akció-vígjáték Evans-t meglepetésként érte, mivel még sose játszott ilyen szerepet. Nem hagyhatta ki ezt a munkalehetőséget, mivel Johnsonnol játszott együtt, akit nagyra becsül, „Egy hihetetlen jó srác Csodálatos abban, amit csinál. Elképesztő humora van. Rendkívül jóképű és okos is.”

2) Emma Stone és Ryan Gosling

2011-ben Emma Stone és Ryan Gosling egy szerelmespárt alkottak az Őrült, dilis, szerelem című filmben. Az emlékezetes és szórakoztató jeleneteik még csak a kezdet volt a közös karrierjükben. Emma Stone egy 2012-es interjújában kifejezte közvetlen kapcsolatát Goslinggal és kijelentette: „Rögtön rokoni kapcsolatot éreztem vele. Nagyon szeretem hallgatni azt, amikor véleményt alkot valamiről, hiszen tudom, hogy soha nem lehet őt becsapni.”

Később egy újabb romantikus filmben láthattuk őket 2016-ban, a Kaliforniai álomban. Stone beszámolt Ellen DeGeneres-nek, hogy milyen volt a kapcsolatuk Gislinggal: „Nagyon megkönnyíti a helyzetet az, ha ismered a munkatársadat. Valami újat tanulni egy ismeretlennel rendkívül nehéz. Azonban vele nagyon jól éreztem magam.”

3) Sandra Bullock és Keanu Reeves

Keanu és Sandra 2 filmben is játszottak már együtt: 1994-ben a Féktelenül és a 2006-ban a Ház a tónál című romantikus dráma filmben. Ez utóbbi rengeteg vörös szőnyeges megjelenéshez és kiváló interjúkhoz vezetett. Keanu, amikor részt vett a The Ellen DeGeneres showba, akkor bevallotta, hogy tetszett neki, amikor együtt dolgoztak. „Ő nyilvánvalóan nem vette észre, hogy bejön nekem.” Ellen megkérdezte, hogy miért nem randiztak egyet sem, ha mind a kettőnek szimpatikus volt a másik ember. „Dolgoztunk”. válaszolta a színész egy mosollyal az arcán.

4) Bradley Cooper és Jennifer Lawrence

4) Bradley Cooper és Jennifer Lawrence

Bradley Cooper és Jennifer Lawrence 2 elismert színész, akik 2012-ben megmutatták a tehetségüket a Napos oldal című filmben, ami egy átütő sikerré vált. A sikerüket követve még további 3 filmben is szerepeltek: Amerikai botrány, Serena és a Joy című filmekben. Amikor megkérdeztük a kollaborálásukról, Lawrence kifejezte a mélységes csodálatát Cooper felé, „Minden férfi szerep mostantól Bradley-re fog emlékeztetni, mivel úgy gondolom, hogy ő a legjobb és nagyon szeretek vele dolgozni.” Cooper erre azt válaszolta, „Nagyon nagyra becsülöm, mint színészt és szerintem nagyon jó benne. Nagyon sokat tanultam tőle. Te mindig olyan emberekkel akartál dolgozni, akik jobbak nálad.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·