FILMEZZUNK.HU
14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

5680

9) Leonardo DiCaprio és Kate Winslet

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet elismert színésznek számítanak már évek óta és a legemlékezetesebb szerepük Jack és Rose karakterében voltak 1997-ben a Titanic című filmben. A képernyőkön látható kapcsolatuk és DiCaprio személyisége miatt a rajongók kedvencévé váltak. Mind a két színész A-listás státuszban szerepel a szórakoztató iparban és a barátságuk csak még erősebb lett az évek folyamán. A Szabadság útja című filmben újra együtt láthattuk őket szerepelni. Winslet csodálatos előadásmódja egy Golden Globe díjat nyert. „Leo, nagyon boldog vagyok azért, hogy itt állhatok és elmondhatom, hogy mennyire szeretlek és mennyire szerettelek 13 éve. Teljes szívemből szeretlek.” Winslet egy érzelemmel teli beszédében mondta el.

10) Richard Gere és Julia Roberts

Julia Roberts és Richard Gere, mint társszereplők 1990-ben szerepeltek először együtt a Micsoda Nő című nagyon sikeres filmben. Roberts egy jószívű prostituált lányt, míg Gere egy tehetős business férfit alakított. 1999-ben a pár újra visszatértek az Oltári nő című filmben, ahol Roberts egy olyan nőt alakított, aki már 3 esküvőről is elfutott, míg Gere egy new yorki riportert játszott. Egy interjúban Gere elmondta, hogy Roberts és ő még mindig gyakran találkoznak 33 éve. „Mindig felhívom és beszélgetek vele, még akár 3 vagy 4 alkalommal is egy nap. Már most fel kellene hívnom.” A színész elmondása szerint nagyon mély kapcsolatot ápolnak és a Micsoda nő nagyon fontos része volt az életüknek.

11) Johnny Depp és Helena Bonham Carter

Johnny Depp-et és Helena Carter-t, Tim Burton hozta össze. Carter 2001-től 2014-ig a rendezőnek volt a házastársa, így nagyon gyakran felbukkant a férje filmjeiben. Deppnek szintén közeli kapcsolata volt Tim Burtonnal, így Carterrel több filmben is szerepeltek, mint például az Alice Csodaországban, A halott menyasszonyban és az Éjsötét árnyékban. Egy interjúban megkérdezték, hogy a válása után ki fog Depp-el együtt szerepelni. Frappáns választ adott erre Carter” Oh, Tim nyugodtan viheti őt! Mindig ugyanolyan rossz poénokat mondtak. Semmi sem választhatja el őket.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·