FILMEZZUNK.HU
14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

5676

5) Seth Rogen és James Franco

Seth Rogen és James Franco egy dinamikus és komikus páros, akik 9 filmben szerepeltek együtt, köztük az 1999-ben kijött Különcök és stréberek című sorozatban. Annak ellenére, hogy viszonylag fiatalok voltak, Rogen és Franco között egy rendkívül erős kötelék alakult ki, amely a pályafutások során végig tartott.

Rogen és Franco tovább folytatták szereplésüket olyan filmekben, mint például az Ananász expressz, Az interjú, az Itt a vége, és a Virsliparti című filmekben, ahol vitathatatlan kémiájuk és komikus időzítéseik maximális mértékben volt élvezhető. Rogen elmagyarázta, hogy ő nagyon szeret ugyanazokkal az emberekkel dolgozni a kialakult baráti viszonyuk miatt. „Könnyebb viccesnek lenni…. Amikor a barátaiddal vagy, akkor többet nevetsz.” mondta.

6) Ben Stiller és Owen Wilson

Ben Stiller és Owen Wilson a 2000-es évek nagyra becsült sztárjai. A legjobb műsorok a Zoolander, az Apádra ütök, a Starsky és Hutch, az Éjszaka a múzeumban és a Zoolander 2 című filmek. A nézők nagyra becsülik a barátságukat és az előadásaik magával ragadják a közönséget. Stiller elmondta, hogy „Mi csak szeretünk egymás jelenlétében lenni és egymás mellett dolgozni.”

7) Adam Sandler és Drew Barrymore

Adam Sandler és Drew Barrymore megragadták a közönség szívét világszerte a tagadhatatlan kémiájukkal a szeretett romantikus vígjátékban 1998-ban a Nászok ásza című filmben. A páros előadása világszerte elterjedt. 6 évvel később 2004-ben Sandler és Barrymore visszatértek a képernyőre Az 50 első randi című filmbe, amit még Barrymore javasolt Sandler-nek. A kapcsolatukról beszélve Barrymore megosztotta Ryan Seacresttel, „Becsülöm Adam-et. Mindig is becsültem. Mi mindig nagyon szerettük egymást és nagyon értékeltük a másikat… Azt is értékelem, amit eddig véghez vitt.” A kölcsönös csodálat és a barátságuk tovább folytatva bearanyozták az előadásaikat.

8) Kate Hudson és Matthew McConaughey

Hudson szeretettel emlékszik vissza a forgatás előtti első találkozásra, amikor a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmet forgatták. „A Paramountba találkoztunk és olyan könnyen ment. Csak beszélgettünk és nevettünk és nagyszerű volt. A legjobb emlék volt és azután csak ilyenek voltak a találkozásaink.” A film nagyon közkedveltté vált. 5 évvel később 2008-ban visszatértek a Bolondok aranyában. Annak ellenére, hogy pozitív és negatív visszajelzéseket kaptak a kritikusoktól, a közönség nagyon várta azt, hogy láthassák Hudson-t és McConaughey-t még egyszer. Hudson kifejezte a nagyrabecsülését McConaughey-nek „Ő az egyik legelszántabb és a legszenvedélyesebb színész, akivel együtt dolgozott. Teljesen autentikus.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·