FILMEZZUNK.HU
14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

14 híres színészpáros, akik imádtak együtt dolgozni

5678

12) Will Ferrell és John C. Reilly

Will Ferrel és John C. Reilly komikus duó leginkább a zűrzavaros filmjeikről híresek, mint például a Taplógáz és a Tesó-Tusa. A rajongók izgatottan várták a következő együttműködést és teljesítették a kívánságukat a Holmes & Watson című filmben, ahol Ferrel és Reilly egy nyomozót és annak bizalmasát játszották. Egy interjúban Reilly kifejezte a csodálatát Ferrelnek és azt mondta „Nagyon eltaláltuk. Úgy érzem, mintha már gyermekkorunk óta ismernénk egymást.”

13) Ben Affleck és Matt Damon

Ben Affleck és Matt Damon 1997-ben egy rendkívül szívhez szóló beszédet mondtak a Legjobb Forgatókönyv kategóriában az Oscar díjátadón. Őszinte érzelmeik és az idézet, amit mondott „Éppen most mondtam Mattnek, hogy a vesztés szívás, azonban a győzelem ijesztő lenne és most nagyon-nagyon ijesztő.” megmutatja a frissességüket és az inspiráló energiájukat. Az évek során Affleck és Demon egy nagyon jó barátságot alakítottak ki Hollywoodban és még együtt is szerepeltek olyan filmekben, mint a Jay és Néma Bob visszavág, a Comic strip és a The Third Wheel.

Barátságukat már 35 éve ápolják és több mint 20 éve dolgoznak együtt a filmiparban. Affleck és Damon szétválaszthatatlan barátsága onnan derült ki számunkra, amikor Damon elmondta, hogy „Ugyanazt a dolgot szerettük csinálni- színészkedni és rendezni. Azt hiszem egymás megszálltságából táplálkoztunk és ez egy életre összekötött minket.”

14) Tom Hanks és Meg Ryan

Tom Hanks és Meg Ryan a 90-es évek romantikus vígjáték filmjeikről híresek, még akkor is, ha csak 3 filmben szerepeltek együtt. 1990-ben volt az első közös munkájuk a Joe és a vulkán című filmben, ami mérsékelt sikernek bizonyult. Azonban 1993-ban megjelent A szerelem hullámhosszán című film, ami kritikusok által elismertté vált és nagyon nagy kasszasiker lett. 1998-ban újra visszatértek A szerelem hálójában című filmbe.

//Manó Málna//

Bud Spencer egykori nagy ellenlábasa egy megható képpel emlékezett színésztársára

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·