FILMEZZUNK.HU
25 igazán észbontó film zseniális cselekménnyel

25 igazán észbontó film zseniális cselekménnyel

72997

10. A jövő gyilkosa (Looper, 2012)

A jövőben járunk, amikor már kézzelfogható módon lehetséges az időutazás. Bérgyilkosok egy csoportjának az a feladata, hogy a jövőből érkezett felügyelőket eltegyék láb alól. Amikor Joe rájön, hogy önmaga idősebbkori változata jött most vissza, és ő legújabb áldozata, valamit tennie kell.

A jövő gyilkosa /Looper, 2012/

9. Memento (2000)

Leonard Shelby minden áron meg akarja találni azt, aki megerőszakolta és megölte a feleségét. Azonban gyógyíthatatlan betegsége miatt, nem képes friss élményeket tárolni a memóriájában. Hogy bosszút állhasson, dokumentálnia kell minden lépését, de a szálak bonyolódásával mindenki gyanússá válik, beleértve önmagát is.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

8. Játsz/ma (The Game, 1997)

Különös ajándékot kap öccsétől a nagy hatalmú dúsgazdag bankár, Van Orton (Michael Douglas). Részt vehet egy játékban, amely azt ígéri, hogy megszínesíti szürke napjait. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy a játszma az életéért folyik. Megzsarolják, a bankszámláját kitakarítják, autóstul a vízbe esik, végül a csövesek közt találja magát. Mindez része a Játéknak, amelynek homályosak a szabályai, a célja és a tétje. A szervezők csak egyet ígérnek: ismét élvezni fogja az életet. Ha túléli…

Játsz/ma (The Game, 1997)

7. Alvilági játékok (Lucky Number Slevin, 2006)

Slevin (Josh Hartnett) egy félreértésnek köszönhetően kerül egy maffiaháború kellők közepébe, amelyet örülhet, ha élve megúsz. Ha mindez nem lenne elég, egy elszánt nyomozó és egy még elszántabb bérgyilkos is elhatározta, hogy lekapcsolja őt amilyen gyorsan és hatékonyan lehet…

Alvilági játékok (2006)

6. Déja Vu (Deja Vu, 2006)

Doug Carlin (Denzel Washington) ügynököt rutinnyomozás közben egy déjá vu vezeti váratlanul egy titokzatos bűncselekmény nyomára. Eredetileg bizonyítékokat kellett volna gyűjtenie, miután egy New Orleans-i kompon bomba robbant. Közben azonban rá kell jönnie, hogy amit a legtöbben puszta képzelgésnek hisznek, valójában sokkal nagyobb erőt képvisel. Ennek hatására életre-halálra szóló versenyfutásba kezd, hogy megmentse sok száz ártatlan ember életét.

Déja Vu (Deja Vu, 2006)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·