FILMEZZUNK.HU
10 Antonio Banderas film, amit vétek lenne kihagyni

10 Antonio Banderas film, amit vétek lenne kihagyni

21906

6. Kísértetház (The House of The Spirits, 1993)

Esteban, mielőtt megnősülne, beáll egy aranybányába dolgozni. Amikor már elég pénzt gyűjt össze ahhoz, hogy egy kisebb birtokot vehessen magának, úgy dönt, feleségül veszi régi szerelmét, Rosát. Rosa azonban váratlanul meghal, Esteban ezért összeházasodik Rosa testvérével, a némasági fogadalmat tett Clarával. Lányuk születik, aki már jólétben, gazdagságban nő fel és beleszeret Pedróba, az ifjú forradalmárba. Esteban mindent elkövet, hogy megakadályozza Blanca és Pedro kapcsolatának elmélyülését, de amikor a lány teherbe esik, elkerülhetetlen a szakítás.

Kísértetház (The House of The Spirits, 1993)

Tudtad, hogy…?

… Kim Basinger és Julia Roberts egyaránt visszautasította Blanca szerepét?

5. Volt egyszer egy Mexikó (Once Upon a Time in Mexico, 2003)

El Mariachi (Antonio Banderas) a külvilág elől rejtőzködve tölti mindennapjait, legtöbb idejét a gitárjának szenteli. Egy napon felkeresi őt egy korrupt CIA ügynök (Johnny Depp), hogy keresztülhúzzák Barillo (Willem Dafoe), a hírhedt kartellvezér számításait, aki arra készül, hogy megölje Mexikó elnökét. El Mariachi visszatér a színre, van mit megbosszulnia, de ezúttal nincs egyedül. Társai, Lorenzo (Enrique Iglesias) és Fideo (Marco Leonardi) életüket is feláldoznák a jó ügy érdekében.

Volt egyszer egy Mexikó (Once Upon a Time in Mexico, 2003)

Tudtad, hogy…?

… A katonai járműveket a hadsereg már odaígérte a forgatásra, de amikor kiderült, hogy igazából a rossz oldalon akarják bevetni őket, visszamondták a megállapodást? A film készítői ezt követően gyűjtőket kerestek meg, és tőlük bérelték ki a gépjárműveket a forgatás idejére.

4. Vezet a ritmus (Take the Lead, 2006)

Pierre Dulaine díjnyertes táncoktató. A férfit New York egyik legkeményebb iskolájának igazgatónõje szerzõdteti, hogy gatyába rázza az iskola legnagyobb bajkeverõit. A srácokat persze mi sem érdekli kevésbé, mint Pierre és a klasszikus tánclépések. Amikor azonban a temperamentumos oktató õszinte érdeklõdéssel fordul a fiatalokhoz, és hip-hop elemekkel fűszerezi a standard táncokat, a gyerekekben feltámad a lelkesedés. A közösen kifejlesztett táncstílusukkal a nemzeti bajnokságig jutnak, miközben nem csak tanárukkal barátkoznak meg, hanem önmagukkal is.

Vezet a ritmus (2006)

Tudtad, hogy…?

… Antonio Banderas először elutasította a szerepet? Miután a producerek kérték, hogy had magyarázhassák el neki személyesen, illetve elmondták, hogy találkozhat az igazi Pierre Dulaine-el, aláírta a szerződést.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·