FILMEZZUNK.HU
10 Antonio Banderas film, amit vétek lenne kihagyni

10 Antonio Banderas film, amit vétek lenne kihagyni

21907

3. Bérgyilkosok (Assassins, 1995)

Rath-t még a hidegháború éveiben szervezték be egy munkára, amelynek elvégzésére csak néhány kivételes ember volt képes. Rath bérgyilkos volt, aki mindig tudta, melyik oldalon áll. A világ azonban megváltozott: a hidegháború a múlté, egyszerre minden bizonytalanná, átláthatatlanná vált. Bain már ennek a régi szabályokat elvető világnak a gyermeke. A szakma íratlan törvényei számára semmit sem jelentenek, egyetlen célja, hogy mindenáron ő legyen az első számú profi, a bérgyilkosok királya. Ehhez azonban el kell távolítania Rath-t, azaz meg kell ölnie a veterán mestert. A macska-egér harc megkezdődik, az üldöző és üldözött személye azonban hamarosan felcserélődik.

Bérgyilkosok (Assassins, 1995)

Tudtad, hogy…?

… Sylvester Stallone 15 millió dollárt kapott a szerepéért?

2. Desperado (1995)

A poros mexióki falu életét felforgatja a rejtélyes idegen zenész érkezése. Hamarosan kiderül, a különös alak nem csak a zenéhez ért, de a fegyverforgatáshoz is. Ő a legendás harcos, El Mariachi, a Zenész, akit a köznép hőseként tisztel, a gonosztevők azonban rettegnek tőle. Azért érkezett a kisvárosba, hogy bosszút álljon a környék önjelölt vezérén, Buchón. Mikor barátai is felbukkannak, elszabadul a pokol.

Desperado (1995)

Tudtad, hogy…?

… a filmben végig Antonio Banderas gitározott?

1. Zorro álarca (The Mask of Zorro, 1998)

Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins) évekig vívta harcát a kegyetlen kormányzó ellen Zorro álarca mögé bújva. A legyőzhetetlen és rettenthetetlen hős illúzióját keltő férfi azonban ugyanolyan hús-vér ember, mint bárki más, egy napon pedig a kormányzónak sikerül is sarokba szorítania. Feleségét megölik, lányát gyámság alá helyezik, őt magát pedig börtönbe vetik. Csak húsz év múltán sikerül megszöknie a rácsok mögül, ekkorra azonban már túl öregnek bizonyul ahhoz, hogy felöltse a régi maszkot. A sors összehozza egy ifjú útonállóval (Antonio Banderas), aki talán méltó lehet Zorro álarcára.

Zorro álarca /The Mask of Zorro, 1998/ - Érdekességek

Tudtad, hogy…?

… Antonio Banderas a legendás Bob Anderson vívótanárral és a spanyol olimpiai vívó válogatottal készült fel a forgatásra?

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Antonio Banderas produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

Szem nem marad szárazon! Paul Walker lánya egy megindító videót osztott meg az apjáról

(Történetek forrása)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·