FILMEZZUNK.HU
James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

James D’arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

4043

8. Dunkirk (2017)

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük.Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót – és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről szól.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

9. Bosszúállók: Végjáték (2019)

Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

10. Halálzóna (2019)

A Halálzóna 1989-ben játszódik, abban az évben, amikor az Egyesült Államok területén első alkalommal mutatták ki az Ebola-vírust. A kórral, melynek akkoriban nem volt ellenszere, és amelybe a fertőzöttek kilencven százaléka belehalt, egy bátor tudósokból és katonákból álló csapat szállt szembe…

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel még piros ruhás kislányra a Schindler listája című filmből? Így néz ki napjainkban!

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·