FILMEZZUNK.HU
James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

James D’arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

4046

5. Jupiter felemelkedése (2015)

Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született, és a jelek az mutatták, kivételesen nagy jövő áll előtte. Ám ez a jövő nem akar megérkezni: a lány hiába álmodozik, csupán vécéket takaríthat. Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és mindent megváltoztat. A genetikailag átalakított exszuperkatona egyetlen okból jött a Földre, hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt. A jóslat talán igaz volt. Talán valóra is válik. Ám a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani szinte lehetetlen feladat még a kiválasztottnak is.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

6. A túlélő (2015)

Az Amerikai Külügyminisztérium egyik emberét azzal a megbízással küldik Londonba, hogy megakadályozzon egy esetleges terrorcselekményt. Mikor ő maga is gyanúba keveredik, nem marad más esélye, csak a menekülés.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

7. Carter ügynök (2015-2016)

Peggy Carter ügynök (Hayley Atwell) kemény, okos, szexi és nagyon jól végzi a munkáját a Stratégiai Tudományos Egységnél (Strategic Scientific Reserve – SSR). Sajnos a második világháború végeztével háttérbe szorítják a frontról hazatérő férfiak. Miközben továbbra is próbál megbirkózni ütközetben elesett szerelme, Steve Rogers elvesztésével, titokban segítséget nyújt barátjának, Howard Starknak (Dominic Cooper), amikor a tudós bajba kerül. Peggyt Stark inasa, Edwin Jarvis (James D’Arcy) is elkíséri a veszélyes küldetésre.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·