FILMEZZUNK.HU
James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

James D’arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

4029

James D’arcy legjobb filmjei

James D’arcy 1975. augusztus 24-én született Londonban. Édesanyja, Caroline nevelte fel őt és húgát, Charlotte-t miután édesapjuk fiatal korunkban életét vesztette. Tanulmányait a Christ’s Hospital bentlakásos iskolában végezte, ahonnan 1991-ben ballagott el. Ezt követően Ausztráliába költözött egy évre, hogy egy drámaiskolában dolgozzon Perth-ben. Ezalatt az egy év alatt szeretett bele a színjátszásba. Első szerepét az 1996-os A néma szemtanú című sorozatban kapta. Ezt követően számos filmben és sorozatban kapott főszerepet. A nagyszerű színész a napokban ünnepli születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttük James 10 legjobb filmjét kronológiai sorrendben.

1. W.E. – Országomat egy nőért (2011)

Madonna romantikus drámája két furcsa kapcsolatról szól. Az egyik románc VIII. Edward király és az elvált amerikai nő, Wallis Simpson között szövődik, a másik pedig egy férjezett hölgy és egy orosz biztonsági őr között. Tekintve a körülményeket, egyikük viszonya sem lesz zökkenőmentes.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

2. Felhőatlasz (2012)

Az emberi életek és tettek kihatással vannak egymásra. Rajtuk keresztül kapcsolódik össze múlt, jelen és jövő, végső soron minden mindennel összefügg. A lelkek téren és időn keresztül vándorolnak, akár az égbolton a felhők. De vajon mi magunk irányítjuk sorsunkat, vagy valamilyen külső erő hatására történik mindez? Hat történet bontakozik ki 1849 és 2321 között, a rabszolgaság elleni szenvedélyes felszólalástól, az apokalipszis után törzsi szintre süllyedt emberiség újrakezdéséig.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

3. Érdekházasság (2012)

Emily Fox egy szép és intelligens nő, aki rossz anyagi körülményei miatt elfogadja Lord James Walderhurst ajánlatát, és érdekházasságot köt vele. James a házasság megkötésével megtarthatja a házat és a birtokot, mely amúgy unokatestvérére, Alec Osbornra és feleségére szállna; Emily pedig kiszabadul a nincstelenségből. Épp mire a kezdeti nehézségek eloszlanának, Jamest Indiába szólítja a kötelesség, Emily pedig egyedül marad Alec és felesége társaságában…

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

4. Kamuzsaruk (2014)

Két jó haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most. Ugyanis színre lép egy maffiózó (James D’Arcy), aki nem a vicc kedvéért hord magánál pisztolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője (Nina Dobrev) segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, felveszik a harcot a szervezett alvilággal.

James D'arcy 10 legjobb filmje, amit neked is látnod kell

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·