FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Colin Firth film, amit kár lenne kihagyni

A 10 legjobb Colin Firth film, amit kár lenne kihagyni

26192

6. Miről álmodik a lány? /What a Girl Wants, 2003/

Daphne (Amanda Byness) arról álmodik, hogy megismerhesse édesapját, akivel édesanyja fiatalon forgószélszerű szerelembe esett, ám a férfi arisztokrata családja miatt elválasztották őket egymástól. 17. születésnapján Londonba repül. Édesapjával való találkozásról sohasem mondott le. Amikor Londonba érkezett szembesülnie kellett azzal, hogy édesapja Anglia legismertebb politikusa Lord Henry Dashwood (Colin Firth). Hogy hogyan alakul a kapcsolatuk, teljesül e végre Daphne álma, megtudhatod, ha megnézed ezt a kedves vígjátékot!

Miről álmodik a lány? /What a Girl Wants, 2003/

5. Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

A történet középpontjában a szerelem áll. Legyen szó egy első látásra bekövetkező szerelemről vagy éppen beteljesületlenről. A szerelem mindenkit elér, az anya nélkül maradt iskolásfiút, az összetört szívű írót, a kiégett rocksztárt, az agglegény miniszterelnököt. Londonban szerelmek bontakoznak ki. Colin Firth egy igazán romantikus vígjátékban.

Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

4. Mamma Mia /Mamma Mia, 2008/

Donnának egy kis szállodája van egy görög szigeten. Egyedülálló anya és teljesen függetlenül éli mindennapjait. Lánya, Sophie éppen most készül férjhez menni. Donna a régi zenekarából meghívta két barátnőjét Rosie-t az életrevalót és gazdag férfifaló Tanyát. Titokban Sophie is hívott három vendéget. A titokzatos három férfi Donna múltjából származik és Sophie megakarja tudni ki az édesapja, hogy az oltárhoz kísérhesse. Bimbózó szerelem és régi románcok, egy zenés vígjáték, ismert és fülbemászó dallamokkal.

Mamma Mia! /Mamma Mia! 2008/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·