FILMEZZUNK.HU
A legjobb bankrablós filmek

15 bankrablós film, amit mindenképpen látnod kell

1337

11. Banki meló (The Bank Job, 2008)

A valódi eseményeken alapuló történet középpontjában egy kisstílű bűnöző, Terry (Jason Statham) áll, aki kap egy lehetőséget, hogy igazán nagy dohányt szakítson. Ehhez csak be kell törnie egy bankba, ám miután csapatával elvégezte a melót, kiderül, hogy csak eszközei voltak egy sokkal nagyszabásúbb tervnek, amelyben a legfelsőbb angol körök is érintettek. A csapat ezzel olyan veszélybe sodorja magát, amiből nehéz lesz kikeveredniük.

Banki meló (The Bank Job, 2008)

10. Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs, 1993)

Egy profi tolvajokból álló csapat egy gyémántraktárat készül kirabolni, ám a dolog balul sül el, mert a rendőrség túl korán ér a helyszínre. Lehetséges lenne, hogy besúgó van a tagok között? És ha igen, ki lehet az? A lopás előtti időszakot, a kitervelést és a tagok múltját és valós személyazonosságát csak visszatekintésekből tudjuk meg, így apránként, kockáról kockára áll össze a történet, amelynek hiába tudjuk a végét, ha az eleje mindent más megvilágításba helyez.

Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs, 1993)

9. Vén rókák (Going in Style, 2017)

A történet szerint három régi jó barát, Wilie, Joe és Al, akik úgy döntenek, hogy bosszút állnak a bankokon, melyek miatt elveszették a nyugdíjalapjukat. Mivel nem csak magukra és számláikra, de a családjaikra is gondolniuk kell, kemény fába vágják a fejszéjüket,  hogy visszaszerezzék jogos jussukat.

Vén rókák (Going in Style, 2017) – Előzetes

8. 2 kaliber (2 Guns, 2013)

Úgy tanultuk, hogy a bűnözők a rosszfiúk, a zsaruk pedig a jófiúk. A valóság persze nem ilyen egyszerű. Trench (Denzel Washington) egy elszánt rendőr, Steadman (Mark Wahlberg) pedig egy ravasz tengerészeti nyomozó. Mindketten úgy veszik fel a harcot a maffia ellen, hogy beépülnek a bűnözők közé. Munkájukat olyan jól végezik, és olyan mélyre merültek az alvilágban, hogy már nem találják a kiutat. Legújabb bevetésük során a maffiától kell lopniuk, azonban úgy fest, valaki átverte őket, és véletlenül a CIA-tól lopják meg. Nyakig ülnek a pácban, de a túlélésre csak együtt van esélyük.

2 kaliber (2 Guns, 2013)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·