FILMEZZUNK.HU
A legjobb bankrablós filmek

15 bankrablós film, amit mindenképpen látnod kell

1334

7. Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

Charlie Crocker egy valódi lángelme, ha a rablások kiterveléséről van szó. Egyik embere azonban átveri, és lelép az összes szajréval. Crocker rábukkan az arany nyomára, melyet követően csapatot gyűjt maga köré, hogy bosszút álljon az árulón, és visszaszerezze jogos jussát.

Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

6. Tolvajok városa (The Town, 2010)

Doug egy olyan bűnözőbanda tagja, akik nagyon jól ismerik Boston problémás negyedét, és sosem hibázik. Ám egyszer mégis balul sül el valami, ezért túszul kell ejteniük egy banktisztviselőt. A gyönyörű nő alaposan felforgatja Doug életét.

Tolvajok városa (The Town, 2010)

5. Szemtől szemben (Heat, 1995)

Rendőr és rabló mesteri játszmája. Vincent Hanna, a Los Angeles-i detektív fegyveres rablók után nyomoz. A nyomok Neil McCauley bandájához vezetnek, aki éppen a következő rablás tervén dolgozik. A probléma csak az, hogy a két szembenálló férfi egyaránt mestere szakmájának, és bár mindketten tudják, hogy párharcukat csak az egyikük élheti túl, mégis valamiféle tisztelettel övezett barátság alakul ki köztük. Csakhogy a küzdelem elkerülhetetlen.

szemtől szemben 1995

4. Bonnie és Clyde (Bonnie and Clyde, 1967)

Tombol a világgazdasági válság. Bonnie Parker és Clyde Barrow úgy döntenek, az a legjobb, ha a bankrablásból fognak megélni. Sikeres bűnözőpárosuk hamarosan újabb három taggal bővül, miközben a banda elképesztő ismertségre tesz szert országszerte. Egy nap azonban elszabadul a pokol, amikor a bűnözők elkövetnek egy gyilkosságot. Immár nem csak bankrablásért körözik őket: a hatóságok a fejüket akarják.

Bonnie és Clyde (Bonnie and Clyde, 1967)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·