FILMEZZUNK.HU
10 Matt Damon film, amit mindenképpen látnod kell

10 Matt Damon film, amit mindenképpen látnod kell

30769

6. Ocean’s-trilógia

Három szabály van. Az első: senki ne sérüljön meg, a második: senkit ne érjen kár,a harmadik:  játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már készül a legújabb nagy dobására. Egy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb kaszinóját akarja kirabolni. Bandája válogatott fenegyerekekből áll, akik mind profik, és a pénzért bármire képesek. A tét 150 millió dollár – de többről szól ez az egész. A kaszinók tulajdonosa ugyanaz az ember, és ez az illető történetesen Ocean ex-feleségével jár.

Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi (Ocean's Eleven, 2001)

Tudtad, hogy…?

… az összes színész az átlagos gázsijuknál kevesebbért szerepelt a filmben, hogy minél alacsonyabban tarthassák a büdzsét?

5. A tégla (The Departed, 2006)

Úgy tűnik, a maffia túlságosan is jól értesült a rendőrség ügyeiben, ezért a fiatal rendőr, Billy Costigan beépül Frank Costello maffiavezér szervezetébe, hogy lebuktassa a téglát. Csakhogy eközben egy másik rendőr, Colin Sullivan épp azon dolgozik, hogy elhárítsa magáról a gyanút. Azonban amikor megkezdődik kettejük macska-egér játéka, kiderül, hogy sokkal több forog kockán, mint kettejük élete.

A tégla (The Departed, 2006)

Tudtad, hogy…?

… Martin Scorsese Oscar-díjas remake-je a 2006-os év egyik legnagyobb sikerfilmje volt olyan színészekkel a főszerepben, mint Leonardo DiCaprio, Matt Damon és Jack Nicholson?

4. Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Benjamin (Matt Damon) felesége halála után új életet kezd. Első lépésként vesz egy nagy házat egy állatkerttel. Kislánya örömmel fogadja a hírt, de Benjamin fiának nem tetszik a dolog. Az állatkert felújításra szorul, úgyhogy Benjamin munkához is lát Kellyvel (Scarlett Johansson), az állatkert gyönyörű gondnokával az oldalán. Kezdetben a dolgok szépen haladnak, de az állatkert csakhamar a csőd szélére kerül. A dolgozóknak gyorsan rendbe kell hozni a területet, és meg kell felelniük az ellenőrzéseknek, hogy újra látogatókat fogadhassanak.

Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Tudtad, hogy…?

… amikor a Benjamin Mee karaktere felmászik a fára, és a sorban álló emberekre pillant, a sor elején Benjamin Mee, a történet írója látható?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·