FILMEZZUNK.HU
10 Gerard Butler film, amit mindenképpen látnod kell

10 Gerard Butler film, amit mindenképpen látnod kell

54318

6. Ahol a hullámok születnek (Chasing Mavericks, 2012)

Egy hihetetlen igaz történet Jay Moriartyról, a valódi szörf- fenoménról. Mikor az ifjú Jay (Jonny Weston) felfedezi, hogy a mitikus Mavericks, a Föld egyik legnagyobb hulláma csak pár mérföldnyire van Santa Cruz-i otthonától, Frosty Hessonhoz (Gerard Butler), a helyi szörfös legendához fordul, hogy készítse fel őt a hullám meglovaglására. Ahogy Jay és Frosty nekifog, hogy végrehajtsák a lehetetlent, olyan barátság alakul ki közöttük, mely nem csak mindkettőjük életét befolyásolja, de ezáltal a Mavericks megszelídítése is egyre inkább többről kezd szólni a szörfözésnél.

 Ahol a hullámok születnek (Chasing Mavericks, 2012)
Tudtad, hogy…?

… Gerard Butler megsérült és kórházba került, amikor karakterének híressé vált hullámlovaglását forgatta?

5. Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera, 2004)

Christine Daae (Emmy Rossum), a fiatal szoprán énekes szokatlan kapcsolatot tart fenn az operaház Fantomjával (Gerard Butler), akit a legtöbb művész rettegve fél. Christine egy napon páratlan lehetőséghez jut, főszerepet kap az opera legújabb darabjában. Az énekesnő szinte megbabonázza a Fantomot, aki ezután mindenhová követi őt, még ha a lány nem is mindig látja a titokzatos Fantomot. A színház gazdag támogatója, Raoul (Patrick Wilson) is felfigyel Christine-re. A férfi közeledését a Fantom nem nézi jó szemmel.

Az operaház fantomja (The Phantom of the Opera, 2004)

Tudtad, hogy…?

… saját bevallásuk szerint Emmy Rossum és Gerard Butler nem látták a színdarabot, mielőtt elvállalták a szerepüket a filmben?

4. P.S. I Love You (2007)

Holly (Hilary Swank) és Gerry (Gerard Butler) csodálatos házasságban élnek, de a férfi egy betegség következtében meghal. Holly teljesen összetörik, nem akar tovább élni. Gerry még halála előtt gondolt felesége jövőjére, és hamarosan elkezdenek érkezni azok az üzenetek, amelyeket előre felvett. Az elsőt a lány harmincadik születésnapján kapja, melyben Gerry megkéri, hogy mozduljon ki otthonról. A gyászoló özvegy az üzeneteken keresztül szép lassan visszatalál az élethez.

P.S. I Love You (2007)

Tudtad, hogy…?

… A vetkőzős jelenet forgatása során Hilary Swank megsérült? Gerard Butler szuszpenzora megvágta a színésznő homlokát, akit emiatt kórházba kellett vinni. A vágást több öltéssel kellett összevarrni.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·