FILMEZZUNK.HU
20 átlagosnak hitt film, amitől garantáltan leesik az állad

20 átlagosnak hitt film, amitől leesik az állad

23924

11. Kezdők (Beginners, 2010)

Oliver egyszerre két megrázó bejelentést hall 75 éves édesapjától, Haltól. Az egyik az, hogy Halnál rákot diagnosztizáltak, és nincs sok ideje hátra. A másik hír pedig az, hogy édesapjának viszonya van, ám ez a viszony nem mindennapi, egy fiatal férfihoz fűzik gyengéd szálak. Oliver nincs könnyű helyzetben, meg kell emésztenie a számára rosszabbnál rosszabb híreket.

Kezdők (Beginners, 2010)

12. Vadászat (Jagten, 2012)

Egy dán kisvárosban járunk. A negyvenéves Lucas egy óvodában dolgozik, épp elvált, és próbál egyedül új életet kezdeni. Úgy tűnik, jó úton halad, tizenéves fia, Marcus is vele akar élni, a gyönyörű Nadja személyében pedig még új barátnőre is talál. Az óvodai munka is szórakoztató, és a gyerekek is szeretik őt. Egy nap azonban a kicsi Clara, legjobb barátjának lánya megvádolja Lucast azzal, hogy Lucas a férfiasságát megmutatta neki. A férfi számára az élet egy rémálommá válik. A társadalom kiközösíti, elveszíti állását. Ezen sajnos még az sem tud változtatni, hogy Clare bevallja, csak kitalálta az egészet, és nem volt igaz az incidensről szóló sztori.

Vadászat (2012)

13. Állomásfőnök (The Station Agent, 2003)

Az állomásfőnök című vígjátékban Finbar McBridge-t a sors nagyon apró termettel áldotta meg és próbál saját szabályai szerint élni, ám ki van téve az emberek kíváncsiságának. Amikor elveszíti egyetlen barátját, úgy dönt remete lesz és elköltözik New Yersey elhagyatott vasútállomására. De itt se lehet magányos, mivel szomszédjául kapja a frusztrált festőnőt, Oliviát és egy folyamatosan fecsegő hot-dog árust Joe-t.

Állomásfőnök (The Station Agent, 2003)

14. Mud (2012)

Ellis (Tye Sheridan) és Neckbone (Jacob Lofland) a Mississippi egy elhagyott szigetén rejtőzködő, magányos férfire bukkannak, akinek neve Mud (Matthew McConaughey). Saját bevallása szerint fejvadászok elől menekül, akik azért akarják elkapni, mert Texasban megölt egy embert. Egyetlen célja, hogy találkozzon élete szerelmével, aki a közeli városkában vár rá. A két barát úgy dönt, segít az idegennek.

Mud (2012)

15. Eszeveszett mesék (Relatos Salvajes, 2014)

A 2014-es év egyik legjobb vígjátékában olyan embereket követhetünk nyomon, akiknél az egyik nap végleg betelik a pohár. Egy flört váratlan eseményekhez vezet, egy pincérnő felismeri az uzsorást az egy egyik vásárlójában, aki tönkretette a családját, egy autós ütközés ámokfutáshoz vezet, a bombaszakértő szembesül a végtelen bürokráciával, egy apa a fiát szeretné megmenteni a börtöntől, egy menyasszony pedig az esküvőn jön rá, hogy vőlegénye megcsalta, sőt, szeretőjét a lagzira is meghívta.

Eszeveszett mesék (Relatos Salvajes, 2014)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·