FILMEZZUNK.HU
20 átlagosnak hitt film, amitől garantáltan leesik az állad

20 átlagosnak hitt film, amitől leesik az állad

23928

16. A 3 idióta (3 Idiots, 2009)

Farhan Qureshi (Madhavan) és Raju Rastogi (Sharman Joshi) szeretnének újra találkozni régi barátjukkal, Ranchóval (Aamir Khan), akit utoljára a diplomaosztón láttak, tíz évvel ezelőtt. Útjuk során találkoznak Chatur Ramalingammal (Omi Vaidya), egy másik barátjukkal, aki mára sikeres üzletember lett. A találkozás felelevenít egy tíz éve kötött fogadást. Immáron hárman közelítenek Rancho legutóbbi ismert tartózkodási helye fel, ám mit sem sejtenek arról, ami rájuk vár. Utazásuk során körbeutazzák egész Észak-Indiát, s közben régi történeteket idéznek fel az egyetemi évekből.

3 félnótás (3 Idiots, 2009)

17. Életrevalók (Intouchables, 2011)

Philippe, a gazdag arisztokrata ejtőernyős balesete miatt nyaktól lefelé teljesen lebénul, tolószékbe kényszerül. Egy segítő asszisztensre van szüksége a mindennapi teendőiben. Választása egy börtönből most szabadult külvárosi fekete srácra, Driss-re esik, aki humorával és rámenősségével mindenkit elbűvöl maga körül. A ház Vivaldi és Earth Wind and Fire zenéjétől hangos. A két univerzum találkozása egy barátság kezdete…

Életrevalók (Intouchables, 2011)

18. A régi város (Manchester by the Sea, 2016)

Amikor bátyja meghal, Lee Chandler hazatér szülővárosába, hogy 16 éves unokaöccsével törődjön. Itt aztán felelevenedik számára a múlt, s kénytelen szembenéznie azzal, ami elválasztotta annak idején családjától és a várostól, ahol felnőtt.

A régi város (Manchester by the Sea, 2016) – Filmkritika

19. A szoba (Room, 2015)

Az ötéves Jack számára egy tizenkét négyzetméteres szoba az egész világ. Anyukájával, Joy-jal él itt, aki szeretettel törődik vele, játszik vele és mesél neki. Az igazságot azonban nem árulja el: 7 évvel ezelőtt Joy-t még tinédzserként elrabolta egy férfi és fogva tartja őt ebben a szobában. Ahogy azonban Jack egyre nő, Joy-t egyre inkább aggasztja kettejük biztonsága, s úgy érzi, menekülniük kell innen…

Brie Larson - A szoba (2015)

20. Az ember, akit Ovénak hívnak (En man som heter Ove, 2015)

Ove (Rolf Lassgard) 59 éves, morcos ember. Évekkel ezelőtt ő volt a helyi lakóközösség megbízott elnöke, de aztán leváltották őt. A férfit azonban nem érdekli a tény, hogy már eltávolították a tisztségből, továbbra is árgus szemekkel figyeli a környéket: többek közt illegálisan parkoló autókat, illetve a megfelelően szelektált hulladékot ellenőrzi. Szeretett felesége, Sonja halála óta azonban nem ugyanaz Ove sem, a legszívesebben talán ő is meghalna. Amikor a terhes Parvaneh és családja beköltözik a szemközti sorházba, kettejük közt egy váratlan barátság alakul ki.

Az ember, akit Ovénak hívnak (En man som heter Ove, 2015)

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban Anulu a Kincs, ami nincs című filmből

Van olyan film az életedben, aminek úgy indultál neki, mint egy átlagos filmnek, aztán a végére leesett az állad? Ha igen, írd meg nekünk a film címét hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy bővíthessük listánkat!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·