FILMEZZUNK.HU
20 átlagosnak hitt film, amitől garantáltan leesik az állad

20 átlagosnak hitt film, amitől leesik az állad

23926

6. Blue Ruin (2013)

Egy békés csavargó élete fenekestül felfordul, miután borzalmas híreket kap. A férfi visszatér gyermekkorának helyszínére, hogy bosszút álljon, ám mivel csak egy kezdő gyilkos, így brutális harcba keveredik azért, hogy megvédje elhidegült családját…

Blue Ruin (2013)

7.  Samsara (2011)

A film 25 ország területein az elmúlt öt évben lefilmezett történéseket bemutatásával mutatja be világunk: többek között elutazunk katasztrófa övezetekbe, ipari komplexumokba, és megcsodálhatjuk földünk természeti csodáit is.

Samsara (2011)

8. Hoki-koki (Goon, 2011)

Doug egy kidobófiú a helyi kocsmában. Az egyik hokimeccsen, amire egyik barátjával látogatott ki, kiüt egy vendég hokijátékost, hogy megvédje barátját. Ekkor figyel fel rá a helyi hokicsapat edzője. Hamar kiderül, hogy ő nem a hoki miatt jött, hanem bunyózni.

Hoki-koki (Goon, 2011)

9. Senki úr életei (Mr. Nobody, 2009)

Döntéseink még a távoli jövőben is kihathatnak életünkre. Nemo Nobody mindezt saját magán tapasztalja meg. Életét nyugodtan éli feleségével és három gyerekével, ám egy nap arra ébred, hogy 120 éves öregember 2092-ben, egy olyan jövőben, ahol lehetségessé vált a sejtek mesterséges megújítása, és az emberiség halhatatlanná vált. Az utolsó halandóként Mr. Nobody arra keresi a választ, vajon azt az életet élte-e, amit élni szeretett volna.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

10. Kalandpark (Adventureland, 2009)

James (Jesse Eisenberg) a diploma megszerzését követően a fárasztó egyetemi éveket egy európai utazással szeretné megkoronázni. Szülei azonban nem tudják fizetni az utazás költségeit, így James kénytelen munkát keresni. A helyi vidámparkban talál munkát, de egyáltalán nincs a kedvére a dolog. A nyár azonban kedvező fordulatot vesz, amikor megismeri Emet (Kristen Stewart), a csinos fiatal lányt.

Kalandpark (Adventureland, 2009)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·