FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

8370

7) Helen Mirren

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Ez a szeretett brit színésznő, aki jelenleg 74 éves egy interjú során vallotta be, hogy véleménye szerint a gyerekvállalás a kultúránkban, különösen a nők számára tabu. Egy Mail Online-nak adott interjúban Helen Mirren beismerte, hogy nagyon fiatal kora óta tokofóbiában szenved (szüléstől való félelem), ami sokkal gyakoribb, mint hinnénk. Elmondta, hogy gyerekkorában hallotta, amikor édesanyja a szülés fájdalmait és nehézségeit magyarázta valakinek egy telefonbeszélgetés során, és azóta nem tudta elfelejteni. Mirren, akinek 1997 óta a rendező, Taylor Hackford a férje, valószínűleg nem tartana ott a karrierében, ahol tart, ha anyuka lett volna.

8) Dolly Parton

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Az ikonikus Dolly Parton saját babákat tervezett összedolgozva a Dollywood nevű parkkal, amit a Disney Hollywood Stúdiójához lehetne hasonlítani. Ennek köszönhetően példaképpé vált lányok (és felnőttek) számára a világ minden táján.

Annak ellenére, hogy az énekesnő és üzletasszony minden energiáját a sikeres karrier kialakítására összpontosította, sikerült egyensúlyt találnia a filantróp tevékenységekkel, az olvasás és a country zene népszerűsítésére létrehozott Dollywood Alapítványon keresztü, amely támogatásokat és ösztöndíjakat ad, illetve pénzügyi segítséget nyújt számos olyan civil szervezetnek és nem kormányzati szervezetnek, amelyek elkötelezettek a rászoruló gyermekek és felnőttek megsegítése mellett.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·