FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

8367

4) Renée Zellweger

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Amikor 2015-ben a színésznő, Renée Zellweger büszkén sétált végig London utcáin terhes hasával, a rajongói teljesen elképedtek. Sokan közülük nem értették, hogy a színésznő hogyan, és mikor változtatta meg véleményét a gyerekvállalásról. Sajnos — vagy mégsem — kerek hasa, ami az év nagy sztorija lehetett volna, nem volt igazi. Zellweger csak egy terhes kosztümöt viselt, ami a Bridget Jones Babát Vár című filmjének kelléke volt. A texasi színésznő egy Us Weekly interjúban azt állította, hogy azért fogadta el a szerepet, mert nagy személyes csodálata volt a karakter felé.

Véleménye szerint alteregója, Jones mindig felülmúlja a társadalmi elvárásokat és szociális nyomásokat és mindig túlteszi magát azon, hogy mit gondolnak róla az emberek. A színésznő azt is elmondta, hogy szerinte a gyerekvállalás káosz, ezért tökéletesen meg van elégedve a nagynéni szerepével. Annak ellenére, hogy a trilógia utolsó részében a karakter belemerül a szülővé válás kalandjába, a színésznő továbbra is úgy gondolja, hogy egy nő gyerekek nélkül is rátalálhat a boldogságra.

5) Christopher Walken

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Számos film és klip tette népszerűvé, köztük Fatboy Slim: Weapon Of Choice című filmben való szereplése, amelyben művében, ahol sztepptáncos képességeit mutatta be. A New York-i származású színész, Christopher Walken 1969 óta boldog házasságban él. Házassága igencsak irigylésre méltó feleségével és macskáikkal boldogan élnek ahelyett, hogy gyermekeik lennének, mint ahogy ő maga is bevallotta a Sacramento Bee-nek egy interjú során. Érzelmi és szakmai sikereit pontosan annak tulajdonította, hogy felesége nem akart gyereket vállalni.

Amikor az újságíró rákérdezett a következő évekre vonatkozó elvárásaira, a színész, aki életét a filmeknek és a színházaknak szentelte azt mondta: “Szeretném folytatni a színészkedést. Nincs gyerekem, nincs hobbim. ” Majd hozzátette, hogy a főzésen kívül csak a színjátszás vezérli. Bármilyen típusú karaktert elfogad, csak annak kedvéért és annak öröméért, hogy azt csinálhassa, amit szeret. Ami a macskákat illeti, közelebb érzi magát hozzájuk, mint az emberekhez, vallotta be egy exkluzív interjúban a Kilenc Élet című film promóciós kampánya során.

6) Kim Cattrall

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

A híres brit színésznő, Kim Cattrall nagyjából 20 éve jelentette ki, hogy választania kellett az in-vitro fertilizáció és a Szex és New York szereplés között, amiben Samantha karakterét alakította. Ahogy mostmár tudhatjuk, a második opciót választotta. Annak ellenére, hogy néha bánja döntését, a következőt jelentette ki egy Vanity Fairnek tett interjúban: “Szerintem a szülői ösztön egy olyan dolog, amivel minden nő rendelkezik, de nyilvánvalóan a sors, az idő és a szerencse nem mindnyájunknak engedi meg, hogy anyává váljunk.” Azt is hozzátette, hogy számos fiatal színész mentorává vált. “Nem szeretnék a biológiai anyukád lenni, de ez megengedi azt, hogy valahol egy anya, egy nagynéni és egy barát közötti szerepet töltsek be, ami több nekem annál, amit én adni tudok.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·