FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

8371

9) Winona Ryder

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

A színésznő, Winona Ryder, aki egyik napról a másikra a gótikus szubkultúra úttörő ikonjává vált, köszönhetően Lydia Deetz karakterének Tim Burton Beetlejuice című filmjében, időnként kifejezte óhaját, hogy anyuka legyen, de most, hogy 45 éves elmúlt rájött, hogy az anyaság inkább a filmekben és sorozatokban játszott karaktereihez tartozik, mint a mindennapi élethez. Bevallotta, hogy nagyon szereti a gyerekeket és mindig szeretetteljesen bánik velük. Ez volt az egyik oka annak, hogy a Netflix Stranger Things című sorozatában szerepelt, ahol gyerekek veszik körül. De összességében úgy véli, hogy a gyerekvállalás rengeteg munka és ha úgy dönt, hogy szül, akkor szünetet kell tartania a munkájában, ami tönkreteszi karrierét.

10) Leonardo DiCaprio

10 híresség, aki úgy döntött, hogy nem vállal gyereket

Leonardo DiCaprio, aki a 25 évesnél fiatalabb nőkkel való kapcsolatairól híres, amint azt a Daily Mail elárulta, a környezet és a vegán ügy lelkes védelmezőjének vallja magát. Nyíltan kampányolt az állatok bántalmazása ellen és a zöldebb jövő érdekében. A Leonardo DiCaprio Alapítványon keresztüli aktív részvétele nagyon ismert, és ez akár negatívan is befolyásolhatta régóta várt Oscar-díját, amely végül A Visszatérő című filmjével érkezett meg.

DiCaprio sima repülőgépeket használ ahelyett, hogy magánrepülőgéppel repülne, hibridautót vezet, és házának áramellátására napelemeket telepített – állítja Douglas Wight  által írt életrajza. A politikáról és a klímaváltozásról szóló beszédei szintén nagyon ismertek. Még akkor is, amikor 2016-ban elnyerte az Oscar-díjat, beszéde az éghajlatváltozásra összpontosult. Amikor a Rolling Stone ugyanazon év januárjában interjút készített vele, és a házassággal és az apasággal kapcsolatos gondolatairól kérdezte, azt mondta: „Úgy érted, hogy szeretnék-e gyermekeket hozni egy ilyen világba? Ha megtörténik, akkor megtörténik. ” Másrészt azt is elmondta, hogy mivel nehéz gyerekkora volt, a gyerekekkel való kapcsolattartás és látni őket szenvedni az utolsó dolog, amit látni szeretne.

//Mink Olívia//

12 átlagos fotó, amit egy jókedvű filmsztár tett naggyá

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·