FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Hugh Jackman mégis visszatérhet, mint Rozsomák

Hugh Jackman brutális étrenddel hozza magát újra csúcsformába a Deadpool 3-ra!

1807

Hugh Jackman brutális étrenddel hozza magát újra csúcsformába a Deadpool 3-ra!

Hugh Jackman nem viccel, amikor azt mondja, hogy újra eljátssza a Farkast a Deadpool 3-ban. A színész egy fotót osztott meg a Twitter oldalán, amelyen hat étkezést láthatunk, amelyeket egy nap alatt elfogyaszt.

A kép alatt azt írta:

“Hízás. Egy nap az életemből. Köszönöm Chef Mario-nak, hogy segít nekem egészségesen és megfelelően táplálkozni, miközben… Újra Farkassá válok.”

Jackman étrendje fekete sügérből (2000 kalória), patagóniai lazacból (2100 kalória), két csirkés hamburgerből (kb. 1000 kalória mindegyik), és két füves marhaszeletből (1100 kalória mindegyik) áll. Ez azt jelenti, hogy Jackman több mint 8000 kalóriát fogyaszt el naponta, hogy izmosabb legyen a szerephez. Ehhez persze kemény edzés is társul, amit szintén megoszt a közösségi médián. Egyik posztjában például azt láthatjuk, ahogy óriási súlyt emel a karjaival.

Jackman 2000 óta alakítja a Farkast kilenc filmben, és 2017-ben úgy tűnt, hogy a Logan című alkotás lesz az utolsó alkalom, hogy felölti a mutáns szerepét. Akkor még azt mondta, hogy 17 év után elegen van az extrém edzésből és diétából, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy szuperhős formában legyen. A film után Jimmy Fallon műsorában meg is engedte magának a tésztát és a bort. Most azonban úgy döntött, hogy még egyszer visszatér a Marvel Moziverzumba, Ryan Reynolds oldalán, aki a Deadpoolt alakítja. Reynolds állítólag évek óta győzködte Jackmant, hogy játssza el újra a Farkast vele egy filmben, és még egy hamis ellenségeskedést is kitaláltak emiatt. Jackman végül beadta a derekát, és Reynolds tavaly szeptemberben bejelentette az együttműködést egy videóban.

Botrány! Millie Bobby Brown exe kiteregette kettejük kényes szexuális életét

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · · ·