FILMEZZUNK.HU
A visszatérő: Leonardo DiCaprio elképesztő titkot árult el az Oscar-díjas alakítása hátteréről

Leonardo DiCaprio elképesztő titkot árult el az Oscar-díjas alakítása hátteréről, amit A visszatérőért kapott

1133

Leonardo DiCaprio elképesztő titkot árult el az Oscar-díjas alakítása hátteréről, amit A visszatérőért kapott

Leonardo DiCaprio kétségtelenül hatalmasat játszott A visszatérő című filmben. Egy korábbi interjúban viszont érdekes részleteket árult el a forgatásról. Az egy dolog, hogy a feszített tempó miatt szó szerint mindenki rendkívül stresszesen dolgozott, ami valamelyest vissza is köszön a filmben. Az viszont egy másik, hogy rengeteget kellett faragnia Hugh Glass karakterén, hogy olyan legyen, amilyet végül a vásznon láthattunk.

Az 5 legdurvább filmes katasztrófa

A színész elmondása szerint szinte minden rendezői megbeszélésen azt kérte Alejandro González Iñárritu rendezőtől, hogy töröljék a szövege nagy részét. Mindig talált valamit, amiről úgy érezte, hogy csak felesleges szócséplés lenne, ami abszolút nem illik Hugh Glass karakteréhez.

Leonardo DiCaprio szerint ugyanis Hugh Glass nem az a feleslegesen beszélő típus, hanem épp az ellenkezője. Csak akkor szólal meg, ha nagyon muszáj és akkor is csak nagyon röviden és tömören fogalmaz. Ez ugyanis a vadonban való túlélés egyik záloga, ezt próbálja megtanítani a fiának is. Hogy mennyire lett igaza a színésznek, azt jól mutatja a film fogadtatása és persze az, hogy sok-sok év várakozása után ezért a szerepért kapta meg végül az Oscar-díjat.

Uma Thurman kitálalt: Volt férje, Ethan Hawke évekig csalta őt a dadussal

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·