FILMEZZUNK.HU
Drew Barrymore legjobb filmjei

Drew Barrymore 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látni kell

28931

3. Charlie angyalai (Charlie’s Angels, 2000)

Charlie, a titokzatos férfi és gyönyörű angyalai – Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu) – a legveszélyesebb küldetést is végre tudják hajtani. Munkatársukkal, Boselyval együtt ezúttal azt a feladatot kapják, hogy járjanak utána egy hatalmas szoftverfejlesztő cég ellopott programjának. Az ügy azonban koránt sem ígérkezik olyan egyszerűnek, mint ahogy az elsőre tűnik.

Charlie angyalai (Charlie's Angels, 2000)

Gondoltad volna…?

Drew Barrymore jóval a film elkészítése előtt megvette a jogokat a Charlie Angyalaihoz. Bill Murray és Lucy Liu egyszer annyira összevesztek forgatás közben, hogy egy napra le kellett állniuk. A színésznők heti öt nap, napi nyolc órán át edzettek három hónapon keresztül.

2. Zene és szöveg (Music and Lyrics, 2007)

Alex Fletcher (Hugh Grant) rocksztár évei már a háta mögött vannak, és mindent meg kell tennie, hogy karrierje új lendületet kapjon. Fletcher képtelen előállni a tökéletes dalszöveggel, ezért felkéri Sophie-t (Drew Barrymore), hogy segítsen neki. A nőnek először semmi kedve segíteni a nagyképű zenésznek, Alex ezért úgy dönt, beveti minden sármját.

Zene és szöveg (Music and Lyrics, 2007)

Gondoltad volna…?

Hugh Grant eredetileg nem akart maga énekelni a filmben, de később annyira belejött, hogy a nagy koncert jelenetet élőben akarta előadni. Mikor megmutatták neki, milyen rosszul hangzik, beleegyezett, hogy az előre felvett verziót alkalmazzák. Hugh Grant és Drew Barrymore is énekleckéket vettek a film kedvéért.

1. Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen bele is fut az elbűvölő Lucybe (Drew Barrymore). A csodálatos együtt töltött első nap után azonban Henryt sokként éri a hír, hogy a lány memóriája egy autóbalesetben menthetetlenül megsérült, emiatt semmire sem emlékszik az előző napból. De a szerelem nem ismer akadályokat, így Henry minden nap nekiáll, hogy újra és újra meghódítsa a lányt.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - 50 első randi

Gondoltad volna…?

Lucy neurológiai állapota, a Goldfield-szindróma fikciós betegség, mivel az ilyen jellegű amnézia befolyásolhatja a rövid távú és a középtávú memóriát, de ennek semmi köze nincs az alváshoz. Sőt, alvás során felerősödnek olyan kémiai folyamatok, amelyek segítik a memória működését. Drew Barrymore és Adam Sandler is jelölve volt a filmben nyújtott alakításukért az MTV Movie Award legjobb női, illetve férfi főszereplőnek járó díjára.

Ezt se felejtsd ki:

Minnie Driver volt Matt Damon csodaszép barátnője a Good Will Huntingban – A színésznő 53 évesen is gyönyörű

Toplistánk természetesen szubjektív, így nem biztos, hogy helyet kapott rajta a kedvenced. Ha kihagytuk az általad legjobban szeretett Drew Barrymore filmet, jelezd nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolni tudjuk hiányosságunkat.

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·