FILMEZZUNK.HU
8 megrendítő film a betegséggel való küzdelemről

8 megrendítő film a betegséggel való küzdelemről

15805

4. A bíró (2014)

A nagyvárosi, gazdag ügyvéd, Hank Palmer (Robert Downey Jr.) visszatér szülővárosába, ahol édesapja a városi bíró. A nagybeteg, idős férfit gyilkossággal vádolják. Hank végül rááll, hogy apja ügyvédjeként feltárja az igazságot, és támasza legyen a betegségében.

A bíró (The Judge)

3. Mielőtt megismertelek (2016)

Will Traynor (Sam Claflin) nagyvilági, sportos élete egy csapásra rémálommá válik, amikor fejtől lefelé lebénul. Eleinte nem rajong az ötletért, hogy ápolására egy vidám, szeleburdi lányt, Alicia-t (Vanessa Kirby) küldik ki, idővel azonban megkedvelik egymást. Itt kezdődik csak a bonyodalom…

Mielőtt megismertelek (Me Before You, 2016)

2. Heidi (1993)

Miután az árva kislány, Heidi (Noley Thornton) belopja magát mogorva nagyapja (Jason Robards) szívébe, és megszereti a gyönyörű hegyvidéket, elküldik Frankfurtba egy gazdag családból származó, kerekesszékes kislány, Klara (Lexi Randall) mellé társaságnak. Ahol csak jár, Heidi-t mindenki szereti, így lassan két otthon közül kell választania.

Heidi (1993)

1. A titkok kertje (1993)

Mary (Kate Maberly) nemrég lett árva Indiában. Angliába kell költöznie, ahol igencsak sok furcsasággal találkozik, többek között egy kisfiúval, aki nem hagyhatja el a szobáját, mert beteg. A makacs, életrevaló kislány szépen lassan kigyógyítja bajából az elkényeztetett Colin-t (Heydon Prowse).

A titkok kertje

Neked melyik a kedvenc filmed a témában? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

//Jana//

Már 64 éves a Tövismadarak lázadó színésznője! Mare Winningham így néz ki napjainkban

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·