FILMEZZUNK.HU
15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

8246

5. Tom Cruise és Nicole Kidman

Kapcsolati státusz: 11 év házasság után elváltak, 2 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Nicole Kidman és Tom Cruise voltak a 90-es évek legkedveltebb párja. A két színész 1989-ben találkozott a Mint a villám című film forgatásán, majd egy évre rá összeházasodtak. Nem sokkal később 2 gyereket fogadtak örökbe: az 1992-ben született lányukat és az 1995-ben született fiukat. Ezután Cruise és Kidman a Túl az óperencián és a Tágra zárt szemek című filmekben szerepeltek együtt. Sajnos 2001-ben a pár bejelentette válását. Ma Nicole Keith Urban boldog felesége, míg Tom egyedülálló, aki nemrégiben vált el második feleségétől.

6. Anna Paquin és Stephen Moyer

Kapcsolati státusz: 2010 óta házasok, 2 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Még egy pár, akik azonnal egymásba szerettek a forgatáson. A pár a 2008-as megjelenésű, True Blood – Inni és élni hagyni című sorozat első epizódjának forgatása után kezdett randevúzni, majd 3 évre rá összeházasodtak. Stephen és Anna Moyer első házasságából származó két gyereküket nevelik.

7. Jennifer Connelly és Paul Bettany

Kapcsolati státusz: 2003 óta házasok, 3 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Bettany és Connelly először 2001-ben találkoztak az Egy csodálatos elme című film forgatásán, és azonnal követték a szívüket. Alig 2 évvel később összeházasodtak és 2 közös gyerekük született, miközben Bettany mostohaapja lett Jennifer első fiának is első házasságából. A híres házastárs később több filmen is dolgozott együtt, például Paul volt a 2014-es Shelter című film rendezője, amelyben felesége szerepelt.

8. Jenna Dewan és Channing Tatum

Kapcsolati státusz: 10 év házasság után elváltak, 1 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Channing 2006-ban, a híres Step Up című táncos filmjük forgatása közben szerette meg a gyönyörű Jennát. 3 év randevúzás után „igent” mondtak egymásnak, és 2013-ban üdvözölték lányukat. A pár később 2019-ben vált el. Most Dewan Steve Kazee színész jegyese, akivel 2020-ban született második gyermeke. Ami Tatumot illeti, jelenleg kapcsolatban áll Jessie J. énekessel.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·