FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 65. születésnapját Sean Bean – Íme a nagyszerű színész 14 legjobb filmje

Most ünnepli 65. születésnapját Sean Bean – Íme a nagyszerű színész 14 legjobb filmje

6917

11. Mentőexpedíció (2015)

A Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni. Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg; csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat. A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a Földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására. De az expedíció négy év múlva érkezik, méghozzá az ellenséges bolygó egy egészen másik pontjára. Neki 3200 kilométert kell utazni, hogy fogadhassa őket: egyedül, megfelelő felszerelés nélkül, végtelen magányban.

Sean Bean 14 legütősebb filmje, amit vétek lenne kihagyni

12. Drone (2017)

Egy tehetős pakisztáni üzletember felkeres egy amerikai férfit. Egy eladó csónak után érdeklődik, de valójában a célja valami egészen más. Bosszút állni jött a lánya miatt, aki egy amerikai drón általi bombázás áldozatává vált. Az eladó csónak tulajdonosáról mindenki azt hiszi, hogy informatikus, de valójában a CIA-nek dolgozik, ahol drónokat kezel.

Sean Bean 14 legütősebb filmje, amit vétek lenne kihagyni

13. Kijárási tilalom (2019)

A nem is olyan távoli jövőben a világ látszólag semmiben sem különbözik attól, amelyben napjainkban élünk, ám éjszakára az utcák elnéptelenednek, és szigorú kijárási tilalom lép életbe. Mindez azért van, hogy megvédje a lakosságot a vírustól, ami megfertőzte az országot. A gyilkos éjszakai autóverseny lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy elkerüljék a kijárási tilalmat, reményt, bátorságot és önbizalmat ad számukra. Huszonöt csapat indul a Londontól Skóciáig tartó veszélyes útra.

Sean Bean 14 legütősebb filmje, amit vétek lenne kihagyni

14. Lángoló világ (2019)

A Lángoló világ a konfliktus minden oldalát bemutatva, Európa országaiban – Lengyelország, Franciaország, Németország és Nagy-Britannia – járva meséli el a II. világháború történetét hétköznapi emberek életén keresztül. A szívszorító, több szálon futó dráma során nyomon követhetjük az egyes országok karaktereinek egymásba fonódó sorsát. A sorozat az említett neveken túl olyan színésznagyságokat vonultat még fel, mint az Oscar-díjas Helen Hunt, az Emmy- és BAFTA-díjas Sean Bean és az Oscar-jelölt és Laurence Olivier-díjas Lesley Manville.

Sean Bean 14 legütősebb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Szerző: MéziMcFly

Chris Tucker alaposan kikészítette Jackie Chant a Csúcsformában forgatása közben

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·