FILMEZZUNK.HU
Ving Rhames legjobb filmjei

A 7 legjobb film Ving Rhames szereplésével

9541

3. Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)

Két idősödő, szabadszájú gengszter Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson) épp főnöküknek szereznek vissza egy aktatáskát. A bokszoló, Butch (Bruce Willis) a hírhedt maffiafőnök, Marsellus Wallace (Ving Rhames) átvágását tervezi. Egy piti rablópáros egy étterem kirablására készül. És a szálak összefutnak…

Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)

2. Megmentő Isten (Saving God, 2008)

Armstrong Cane (Ving Rhames) tiszteletes börtönből való kiszabadulása után visszatér a régi városba, hogy átvegye apjától a helyi templom vezetését. A környéken erőteljes az alvilági befolyás, a drogok és bandaösszecsapások mindennaposak. Armstrongnak meg kell erősíteni lelkét és hitét, hogy ne eshessen újra bűnbe, illetve a környék lakóin is segíthessen.

Megmentő Isten (Saving God, 2008)

1. Vitathatatlan (Undisputed, 2002)

A nehézsúlyú ökölvívó világbajnokot, Iceman Chamberst (Ving Rhames) nemi erőszak vádjával börtönbe zárják. Iceman tombol, hisz profi ökölvívói karrierje csúcsán megakadályozzák abban, hogy kiélvezze és megvédje az őt vitathatatlanul megillető bajnoki státust. Ugyanabban a fegyházban, ahová Iceman kerül, tölti életfogytiglani börtönbüntetését Monroe Hutchen (Wesley Snipes), aki tíz éve a börtön koronázatlan bajnoka. A Sweetwater börtön életfogytig lakója Emmanuel Ripstein (Peter Falk) is, akit még mindig jó kapcsolatok fűznek a kormányzathoz, a maffiához és a börtönigazgatósághoz is. A két bajnok között a börtönben óriási feszültség vibrál. Ripstein felismeri az ellentétek adta üzleti lehetőséget, s megszervezi Monroe és Iceman mérkőzését.

Vitathatatlan (Undisputed, 2002)

George Clooney-nál szóba sem jöhetett a gyerek – Most kiderült, hogy mi változtatott a véleményén

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked melyik a kedvenc Ving Rhames alkotásod!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·