FILMEZZUNK.HU
10 nehéz sorsú színész, aki képes volt kimászni a gödörből

10 nehéz sorsú színész, aki képes volt kimászni a gödörből

25334

5. Lindsay Lohan

Lindsay New Yorkban született 1986-ban és Long Islanden nőtt fel. Apja, Michael Lohan, tőzsdeügynök és anyja, Dina Lohan hivatásos énekes és táncos. Lohannek hányatott családi háttere volt. Szülei 1985-ben házasodtak össze, majd különváltak, mikor Lindsay három éves volt. Egy kis időre újra egyesült a család, de 2005-ben ismét szétköltöztek, majd végleg elváltak. Van három fiatalabb testvére, akik szintén modellkedtek és színészkedtek. Háromévesen kezdte karrierjét. Több mint 60 reklámfilmben szerepelt. 2007-ben Lindsay-t próbaidő alá helyezték, mert ittasan vezetett, és kétszer is balesetet okozott. Elvonókúrára küldték, ami viszont nem tett jót az imidzsének, és számos szerepet elvesztett.

Lindsay Lohan

6. Macaulay Culkin

Manhattanben született Patricia Brentrup és Kit Culkin, egy korábbi, a Broadway-n nagy karriert befutott színpadi színész fiaként. A család harmadik gyermeke volt, rajta kívül született négy fiú és két lány. Korai gyermekkorában a család csak egy kis házat engedhetett meg magának: az anyja telefonközpontos, az apja sekrestyés volt a helyi katolikus templomban. Ír katolikusként nevelkedett, vallásos iskolában kezdte meg tanulmányait. Tanult még balettet is az Amerikai Balettiskolában.

12 érdekesség a szülinapos Macaulay Culkin színészről

15 éves volt, amikor a szülei eldöntötték, hogy elválnak és elkezdtek harcolni a felügyeletéért, ami ahhoz vezetett, hogy Culkin legálisan függetlenedhetett a családjától. Az apja lett a menedzsere. 1998-ban feleségül vette Rachel Minert, akitől 2000-ben el is vált. 2004 szeptemberében letartóztatták kábítószer-birtoklás miatt, de kiengedték, négyezer dolláros óvadék ellenében. Hamarosan azonban ismét vádat emeltek ellene különböző kábítószer-visszaélések miatt. Az ügyvédeinek sikerült lefaragnia a büntetését három évről egyre, valamint részt kellett vennie egy intenzív elvonókúrán.

7. Drew Barrymore

A magyar származású, németországi születésű Makó Ildikó (Ildiko Jaid Mako) és John Drew Barrymore gyermekeként látta meg a napvilágot, a Culver Cityben, Los Angelesben. Felmenői valódi dinasztiát alkotnak: ükszülei, dédszülei és nagyszülei egyaránt sokat foglalkoztatott színészek voltak. Első televíziós szereplésére 11 hónaposan, egy reklámfilmjében került sor, majd az áttörést tiszteletbeli keresztapja, Steven Spielberg rendezte E. T. – a földönkívüli című filmben játszott szerepe hozta el számára 7 évesen. A középiskolát súlyos drogproblémái miatt nem végezte el. Kilencévesen kezdett el alkoholt fogyasztani, tízévesen kipróbálta a marihuánát, tizenkét évesen már rendszeresen fogyasztott kokaint is. Súlyos alkohol- és drogproblémái miatt tizenöt évesen rehabilitációs intézménybe került. Már tizenöt éves korában saját lakása volt Los Angelesben. Biszexualitását nyíltan vállalja. Egy interjúban arról vallott, hogy azoknak a férfiaknak a száma, akikkel ágyba bújt, meghaladja az ötvenet.

Drew Barrymore

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·