FILMEZZUNK.HU
12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

2831

4) Halle Berry

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

A Dzsungelláz című film egyik karakterének alakítása érdekében Halle felhagyott a zuhanyzással  és hónaljának borotválásával. A színésznő elmondta, hogy 2 hétig nem zuhanyozott, hónalján a szőr pedig olyan hosszúra megnőtt,  hogy be is tudta fonni. Munkatársainak le kellett győzniük az erős testszag okozta kellemetlenségeket. Berry elmondta: „ A forgatási időszakban senki nem szólt hozzám, és mindenki  tartotta tőlem a kellő távolságot”.

5) Matthew McConaughey

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

McConaughey egy vékony testalkatú színész, de az Arany című filmben meglehetősen túlsúlyos karaktert játszott. A filmesek eleinte egy különleges kövér öltönnyel próbálkoztak, hogy abba öltöztetik be Matthew-t. Ám a színész úgy döntött, hogy álca helyett valóban szed magára nem kevés kilót, nem gondolva a következményekre. „Hat hónapig azt ettem és ittam, amit akartam, anélkül, hogy a következményekre gondoltam volna” – mondta a színész. Kedvenc étele a sajtburger volt, amit gyorséttermekben vásárolt, vagy otthon sajátkezűleg készített el. Mindez megtette a hatását, és a hízás hamar elindult. Matthew elmondta, hogy a folyamatot bizony elég nehéz volt megállítani és még nehezebb volt visszatérni az egészséges táplálkozáshoz, és ezzel együtt régi jól megszokott külsejéhez.

6) Brad Pitt

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

Ahhoz, hogy a színész egy tisztet alakítson a Harag című filmben, szigorú kiképzésen kellett részt vennie. Ám ez nem csak rá, hanem az egész szereplőgárdára vonatkozott. Bár Brad Pitt volt köztük a legidősebb, mindvégig sikeresen kiállta a próbát. Egy interjúban a következőt nyilatkozta: „Mindent megtettek a felkészítés során, hogy megtörjek, kimerítsenek, és hogy hideg ételeket egyek. Ha pedig a cuccaink nem voltak az előírtak szerint, fizikailag is bántalmaztak minket. Reggel 5-kor keltünk és éjjeli őrséget tartottunk óránként.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·