FILMEZZUNK.HU
12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

2833

10) Bradley Cooper

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

Bradley Coopernek igencsak meg kellett küzdenie az Amerikai mesterlövész című film szerepéért. És ellentétben Matthew McConaughey-vel, aki élvezte a súlygyarapodás folyamatát, mint fentebb említettük, Cooper valóban szenvedett. „Igazi sokk volt a szervezetemnek. Ha pizzáról és süteményről van szó, az egy dolog. De ha napi 6000 kalóriát kell bevinned a szervezetedbe, hamar megöregszel”- panaszkodott a színész. Cooper személyes séfje napi 5 ételt készített neki, de közben energiaszeleteket is kellett ennie, ami igencsak megviselte Bradley-t.

11) Amanda Brugel

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

A szolgálólány meséje című sorozat egyik szereplője volt Rita, akinek megformálása nagy kihívást jelentett a színésznő életében. A lehető legmeggyőzőbben kellett eljátszania karakterét úgy, hogy a forgatások alatt szinte alig lehetett beszélnie. Ez számára nagy nehézséget okozott. A színésznőnek többnyire az arcmozdulataira kellett hagyatkoznia, és meg kellett változtatnia a járását is. Utóbbit úgy érte el, hogy köveket rakott bal cipőjébe. Ez minden bizonnyal segített neki abban, hogy a lehető legjobban el tudja sajátítani karakterének fájdalmát.

12) Jessica Chastain

12 színész, akik bármire képesek egy szerep kedvéért

Mielőtt a híres énekesnőt megformálta volna a Tammy Faye szeme című filmben, Jessica Chastain azelőtt még soha nem énekelt kamerák előtt. Emiatt nagyon ideges volt ettől a szereptől. „Ez egy igazi rémálom volt egy olyan félénk ember számára, mint én. De meg kellett tennem”.  –  vallotta be a színésznő. Chastain a szerep kedvéért összesen 31 dalt tanult meg Tammy Faye előadásában. Ezenkívül Jessica hagyta, hogy a sminkesek filctollal fessék ki az arcát, ugyanis karakterének szemére és szemöldökére folyamatosan filctollas „sminket” vittek fel. A szokásos szemceruza és rúzs már nem volt elegendő a tökéletes hatás elérése érdekében, így muszáj volt erős filctollat használni a látványos végeredmény kedvéért.

//Cornelius//

Ilyen az, amikor kultikus filmek sztárjai évtizedekkel később újra találkoznak

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·