FILMEZZUNK.HU
18 alapfilm, mely segít megérteni a női nem működését

18 alapfilm, amely segít megérteni a női nem működését

19883

11. Holiday (The Holiday, 2006)

Iris reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös kolléganőjüket. Amanda is rájön, hogy a barátja hűtlen volt hozzá, és szakít a férfival. A lányok – egymástól távol – úgy döntenek, változtatnak életükön. A világhálón akadnak egymásra, és rögtön megtalálják a közös hangot. Az egyikük Londonban, a másikunk Los Angelesben él, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek. Mikor elfoglalják új lakhelyeiket, hamarosan felborulnak a pasimentes vakációra vonatkozó terveik.

Holiday /The Holiday, 2006/

12. Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

Elle Woods (Reese Witherspoon) egy sikeres lány, a gimiben ő volt Miss Június, ő vezette a leányszövetséget, és mindenek felett gyönyörű természetes szőke haja van. A barátja a jóképű Warner, akivel komoly terveket szövögetnek. Egy nap viszont Warner úgy dönt, hogy véget vet kapcsolatuknak. Elle túl szőkének bizonyul a fiú számára. Warner a gimnázium után a Harvardra készül, ráadásul a felkészítő alatt összeismerkedett egy bájos lánnyal. Elle viszont nem adja fel, mindent megtesz, hogy bekerüljön a neves egyetemre, hogy visszaszerezze a szerelmét. Az elvárások azonban túl magasak egy elkényeztetett szőke kislánynak. Elle-nek most bizonyítania kell a szerelméért, saját magért és az összes butuskának tartott szőke lányért.

Doktor Szöszi (2001)

13. Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

Nick Marshall (Mel Gibson), a kivagyi, öntelt reklámszakember egy balaesetnek köszönhetően elkezdi hallani a nők gondolatait. Először óriási sikereket ér el titkos tehetségével, aztán szépen lassan rádöbben, hogy a képessége nem pótolja a tehetséget.

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

14. Maléna (2000)

Az Oscar-díjas Giuseppe Tornatore (Cinema Paradiso, Az óceánjáró zongorista legendája) a tőle megszokott magas színvonallal és elmélyült érzékenységgel készített érzelmes, mulatságos, megható és megrázó alkotást a kamaszkor ábrándos gyötrelmeiről, a felnőtté válás keserédes ébredéséről, a vágyak végzetesen csalóka világáról és a boldogság törékenységéről.

Maléna (2000)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·