FILMEZZUNK.HU
Top30: Minden idők legjobb sorozatai

Top30: Minden idők legjobb sorozatai

70249

24. Better Call Saul (2015)

A Totál szívásból megismert Saul Goodman, a büntetőjogi ügyvéd teljes története, ahogy sosem láthattuk.

Better Call Saul (2015)

23. Hannibal (2013)

A Hősök és a Halottnak a csók írója, Bryan Fuller, és az Alkonyat: Napfogyatkozás, valamint A sötétség 30 napja című filmek rendezője, David Slade a televíziók képernyőin támasztották fel a kultikus pszichiátert. A széria történetének középpontjában  Will Graham, a fiatal FBI-ügynök, és Dr. Hannibal Lecter megismerkedése és barátsága áll. Will még nem is sejit, hogy Lecter egy elvetemült sorozatgyilkos, aki később legfőbb ellenségévé válik.

Hannibal (2013)

22. Downton Abbey (2010)

V. György brit király uralkodása idején járunk. A Yorkshire-ben található nagybirtokon, Downton Abbey-n élnek az arisztokrata Crawley család tagjai és szolgálóik. A történet a Titanic elsüllyedése utáni napon, 1912-ben veszi kezdetét, az I. Világháború előtti boldog békeidőkben látszólag minden csodálatos. Bár már gyülekeznek a sötét felhők, senki sem hiszi, hogy a háborúra valaha sor kerülhet.

Emmy díjátadó 2016: Tarolt a Trónok harca!

21. X-akták (1993)

Fox Mulder és Dana Scully egymás ellentétei, azonban összeköti őket a munkájuk. Együtt dolgoznak az FBI rejtélyes, megoldatlan ügyein, melyek többsége paranormális jelenségekkel áll összefüggésben. Mulder gyerekként tanúja volt, amikor a földönkívüliek elrabolták testévérét, és hiszi, hogy a világ tele van megmagyarázhatatlan jelenségekkel. Scully azonban orvos, két lábbal áll a földön, és meggyőződése, hogy mindenre létezik racionális magyarázat.

X-akták (1993)

20. Kemény motorosok (2008)

Az Anarchia Gyermekei motoros bandát Jax Teller apja alapította, hogy a tagok ezzel is kifejezhessék lázadó mivoltukat. A motorosok világában azonban a bűnözés minden válfaja megjelent, a fegyverektől kezdve egészen a kábítószerekig, a bandaháborúk pedig elkerülhetetlenek.

Kemény motorosok (2008)

19. Batman: A rajzfilmsorozat (1992)

A Batman: A rajzfilmsorozat a DC Comics egyik legnépszerűbb hősének történeteit dolgozza fel, aki éjjelente Gotham City utcáit járva küzd az igazságtalanságért. Az Emmy-díjas, sötét hangulatú amerikai rajzfilm világszerte hatalmas sikereket ért el.

Batman: A rajzfilmsorozat (1992)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·