FILMEZZUNK.HU
Top30: Minden idők legjobb sorozatai

Top30: Minden idők legjobb sorozatai

70243

6. Sherlock (2010)

A BBC elhozta a 21. századba minden idők legnépszerűbb mesterdetektívét, Sherlock Holmest és társát, Dr. Jonh Watsont. A legendás páros soha nem látott eleganciával és lendülettel ered a szövevényes bűnesetek nyomába.

Benedict Cumberbatch sherlock

5. A szökés (2005)

Michael Scofield bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy gyilkosságban, és halálbüntetésre ítélik. Michael hisz testvére ártatlanságában, és egy lehetetlen tervvel áll elő. Véghez visz egy bankrablást, lecsukatja magát, majd mérnöki zsenialitását kihasználva megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy a háttérben egy, a legmagasabb szálakat érintő összeesküvés áll.

A szökés sorozat (2005, Prison Break)

4. Drót (2002)

A Drót minden idők egyik legnépszerűbb televíziós produkciója. A történet egy baltimore-i kábítószeres gyilkossági nyomozást göngyölít fel, mindkét fél, a rendőrség, és a kábítószerkereskedők szemszögéből mutatva be az eseményeket. Mindkét világnak megvannak a maga szabályai és értékrendje, azonban a történet előrehaladtával egyre inkább összemosódik a határ jó és rossz, bűn és büntetés között.

Drót (The Wire)

3. Trónok harca (2011)

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros Hét Királyságának irányításáért. A Vastrónt azonban csak egyetlen ember foglalhatja el.

Urban Myths (2017) sorozat - Előzetes

2. Maffiózók (1999)

A maffiavezér, Anthony Soprano kénytelen pszichiáterhez fordulni, akinek beszámol magánéletének egyes aspektusairól, azonban vannak dolgok, melyekről nem beszélhet. Diszkréten próbálja meg elhallgatni munkáját, miközben kegyetlen módon számol le riválisaival.

Maffiózók (1999-2007)

1. Totál szívás (2008)

Walter, a középiskolai kémiatanár épp 50. születésnapját ünnepelné, amikor megtudja, hogy tüdőrákban szenved, és mivel a betegsége már a végső stádiumban jár, alig egy éve van hátra. A férfi szeretné halála után biztonságban tudni várandós feleségét és fiát, ezért megpróbál minél több pézt összegyűjteni. Szövetkezik egykori drogdíler diákjával, és együtt belefognak a metamfetamin gyártásába. Amíg a férfi profiként dolgozik, Jesse egy igazi pancser. Walter átlépve egy határt egyre lejjebb csúszik a lejtőn, miközben vagyona rohamos iramban gyarapszik.

Breaking Bad - Totál szívás

Hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben jöhetnek a ti kedvenc sorozataitok!

Gal Gadot elárulta, hogy Az Igazság Ligája rendezője megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

(Sorozatok történeteinek forrása: www.mafab.hu)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·